Bezárás

Keresés

Bezárás

Ússzunk át a nyárba - Pelso 2018 nyár

Zavartalan, könnyed reggel. A napfény átszivárog a levelek zöldjén és smaragd sugárnyalábként hagyja el őket. A lélek tökéletes egyensúlyban lebeg, az érzékek azonban annál éhesebben szívják magukba a környező világ legapróbb rezdüléseit. Meleg van, de könnyű a levegő, rovarok zümmögését hallani. A fák fölött akár a tengerre is kiláthatnánk, de ez talán nem is olyan fontos. Képzeljük el azt az állapotot, melyet a harmónia és az élénkség, a nyugalom és az érzékek telítettsége, tiszta tudat és gazdagon áramló benyomások tökéletes vegyülése jellemez.
 
Ez a létezésnek az a különleges állapota, amely tulajdonképpen bárhol, bármikor létrejöhet, de jellemzően a természetben tapasztaljuk meg, és szívesen azonosítjuk magunkban a paradicsomi léttel. Ennek az állapotnak a boldog emléke vezette a Pelso csapatát, miközben megalkották legújabb kollekciójukat, a Morning in Eden-t.

A 2018-as fürdőruháikra a kiegyensúlyozott, lágy és finom elegancia jellemző. Átlapolós szabásvonalak, vékony dupla vállpántok és nyakpántok emelik ki a női test vonalait, hangsúlyt adva minden forma szépségének.
 
 

A strandruháikat idén úgy tervezték, hogy azokat akár utcára is fel lehessen venni. Megjelennek a nadrágok és az ingek, szabadon kombinálhatóan, beach vagy urbánus viseletet eredményezve.
 
 

A kollekció színpalettáját, a kézzel festett majd digitalizált rajzok határozzák meg. A ciprusfélék zöldjei, narancsszínű bogyós gyümölcsök, az ég és a tenger kékjeivel keveredve tökéletes megjelenést kölcsönöz ennek a friss, kortárs kollekciónak.
 
 
 

Elsőként ebben a kollekcióban jelenik meg egy olyan modell, amibe nem terveztek kosarat és merevítőket. Az Ava fazonok, magas derekú egyrészes fürdőruhák, melyeknek mellrésze átlapolós, 2-2 vékony vállpántjuk a háton állítva fixálható. A szexi, magabiztos nő fürdőruhája.
 
 

A nyár slágere a Matra nadrág lesz, széles száraival, gumírozott derekával. A Toscana printtel ékesített, szellős anyaga pedig ideális viseletté teszi mind vízparton, mind a városban.
 
Másik kedvencünk a vagány, színes, geometrikus mintával nyomott, pehelykönnyű anyagból szabott, kapucnis strandruha: a Nina.
 
 

A 2018-as Morning in Eden kollekció a finom arányokat, könnyű formákat és a minden részletet átfogó, harmonikus benyomást részesíti előnyben. 
 
 
 
 
Lookbook: 
 Hasonló bejegyzések