Bezárás

Keresés

Bezárás

A New York Fashion Weeken mutatta be új kollekcióját a magyar Whispering Wind

Nemrég ért véget a New York-i divathét, melyen a magyar Whispering Wind is bemutatkozhatott. A brand közel egy éve dolgozik azon, hogy jelentős külföldi eseményeken, üzletekben is jelen lehessen – elsősorban az amerikai piacon való terjeszkedés a cél.

A Whispering Wind a New York Fashion Week egyik hivatalos side eseményén mutatta be új kollekcióját a divathét VIP meghívottjainak. A program, mely az előkelő, a húszas évek stílusában kialakított Elsie Penthouse-ban zajlott, nagy sikerrel zárult, és a jövőbeli megjelenések, együttműködések szempontjából is ígéretesnek bizonyult. A CFDA NYFW programnaptárában is jegyzett esemény vendéglistáján a divat, a popzene és az üzleti élet krémjéhez tartozó hírességek is szerepeltek, többek közt Jeremy Carver, akit a népszerű Empire sorozatból ismerhetünk, Deborah Fenker modell és Brad Walsh zenész is. A hivatalos divathét program házigazdája David Arquilla modell, színész volt.
 
 
A 2015-ben alapított Whispering Wind kollekciói a nőies elegancia jegyében születnek. A tervező alkalmi stílusú ruhadarabjai amellett, hogy exkluzívak és kifinomultak, kényelmesek és praktikusak.
 
 
 
Cserkuthy Hanna kreációi jelenleg egy magas presztízsű, Soho-ban található luxusüzletben, a Dreams On Air-ben is megtalálhatók. Egy, az üzlettel való kollaboráció keretében a Whispering Wind Jordan Landes-Brenman influencerrel, tévés személyiséggel is dolgozott tavaly decemberben. 
 
 
Fotókredit: Aly Kuler



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek