Bezárás

Keresés

Bezárás

CORSET – A dualizmus divatja, avagy a divat dualizmusa Divatpályázat

2017-ben a Budapesti Tavaszi Fesztivál egyik témája a 150 éve megkötött kiegyezés, illetve az azt képviselő dualizmus időszaka. Ennek szellemében a Budapesti Tavaszi Fesztivál a Sonia Produkciós Kft. szakmai együttműködésével divatpályázatot ír ki.
 
1) A pályázat célja, témája:
2017-ben a Budapesti Tavaszi Fesztivál egyik legfontosabb témája a 150 éve megkötött kiegyezés, illetve az azt képviselő dualizmus időszaka.

Ennek szellemében a Budapesti Tavaszi Fesztivál – a továbbiakban Kiíró – a Sonia Produkciós Kft. szakmai együttműködésével divatpályázatot ír ki az alábbiak szerint:
Hogyan lehet egy korhű elemekkel stylingolt fast fashion öltözék egyszerre mai, és hordozhatja magán a dualizmus korának stílusjegyeit is?
Hogyan kelhetnek életre a kiegyezés időszakának jellegzetes stílusjegyei az általad stylingolt fast fashion öltözéken?

Azokat a Pályázó által stylingolt, a dualizmus korának jellegzetes stílusjegyeit magán hordozó, nem streetwear / casual-fast fashion darabok felhasználásával készült öltözékeket keressük, melyek újszerű kiegészítőhasználatukkal és eredeti megoldásaikkal tökéletesek egy mai öltözéknek a kiegyezés időszaka stílusjegyeiben való újragondolásához.

A pályázat során a Kiíró 1 győztest hirdet ki. Ezen túlmenően 1 közönségdíj is odaítélésre kerül.

Az elkészült pályaművekből 2017 áprilisában nagyszabású fashion show-t láthatnak az érdeklődők a Bálna Budapest Rendezvénytermébena CORSET elnevezésű rendezvény keretein belül. A show-n a zsűri által kiválasztott 30 legjobb pályamű bemutatására nyílik lehetőség.

2) Díjazás 1. – szakmai – díj: 300.000 Ft*, valamint a pályamunka bemutatása egy nagyszabású fashion show keretein belül
2–30. helyezett: a pályázaton leadott moodboard, valamint a fotók kiállítása a kétnapos rendezvényen, illetve a pályamunka bemutatása egy nagyszabású fashion show keretein belül

Közönségdíj: 200.000 Ft, valamint a pályamunka bemutatása egy nagyszabású fashion show keretein belül.

A közönségdíjat a 30 legjobb pályamű közül a Glamour magazin online oldalán indított szavazás eredménye fogja eldönteni.
 
A pályázat részletes leírása elérhető itt: http://btf.hu/hirek



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek