Bezárás

Keresés

Bezárás

Design Management Díj - A Magyar Formatervezési Tanács pályázatának leadási határideje június 25.

A Magyar Formatervezési Tanács aktuális Design Management Díj pályázatára azon szervezetek nevezését várják, amelyek magukénak vallják a Díj által közvetített értékeket, a designmenedzsment stratégiai alkalmazását sikerük fontos elemének tartják. A Design Management Díjon a nevezés, egyidejűleg a dokumentáció beküldésének határideje: 2023. június 25., éjfél.

A 2009-ben alapított Design Management Díjat a Magyar Formatervezési Tanács azzal a céllal hívta életre, hogy elismerje azokat a szervezeteket, melyek példaértékű eredményeket és sikeres működési modelleket mutatnak fel a designmenedzsment hatékony projekt és szervezeti integrációja révén, hazai és nemzetközi szinten is felhívták magukra a figyelmet.

Évente bruttó 1 millió forintban részesül a legkiválóbbnak ítélt vállalat, intézmény, valamint elismerő oklevélben részesülnek a bírálóbizottság által szintén kimagaslóan eredményesnek ítélt gazdálkodó szervezetek.
 
A korábban díjazott szervezetekben közös, hogy üzletvitelükben stratégiai fontosságú és működési folyamataikat áthatja a „design thinking” megközelítés, élményteremtésre törekedve sikeresen váltanak ki pozitív érzelmeket a felhasználókban, szem előtt tartják a társadalmi felelősségvállalás és a fenntarthatóság szempontjait, s mindezen értékek részeivé válnak a vállalati kultúrának. Az elmúlt évek díjazottja volt többek között a Julius K-9 Kft., a Sixay Furniture, a HAMERLI / 1861 Kesztyűmanufaktúra Pécs, a Rózsavölgyi Csokoládé Kft., a Hello Wood Kft., a GIA Form Kft., a Radnóti Miklós Színház, valamint a Cserpes Sajtműhely Kft.
 
A nevezéseket elektronikusan várják az mfti@hipo.gov.hu e-maicímre, 2023. június 25., éjfélig.
 
Nevezhet minden olyan jogi személy, illetve jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, cég, szervezet, intézmény (a továbbiakban együtt: szervezet), amelynek székhelye Magyarország területén van. A díjat elnyerheti bármilyen termelő vagy szolgáltatásokat nyújtó szervezet, amely a jelen felhívást megelőző 3 évben végzett tevékenysége során a designmenedzsment stratégiai alkalmazásával példamutató eredményt ért el.
 
A pályázattal kapcsolatos további részletek, a korábbi évek elismertjei, valamint a teljes felhívás és a kapcsolódó kérdőív ITT érhető el. 
 
A Design Management Díjról további tájékoztatást a Magyar Formatervezési Tanács Irodája nyújt.
 
Letölthető dokumentumok:
Felhívás
Kérdőív
 
 
 
Címkék: designpályázat



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek