Bezárás

Keresés

Bezárás

DIVATPÁLYÁZAT - A 60-as, 70-es évek zenei és bár világa ihlette női öltözék készítésére

2017. november 23-án a Budapest Kongresszusi Központban kerül sor a BarModern című album és vele együtt a 60-as, 70-es évek zenei és bár világát bemutató, Fűzy Gábor bárzongorista életrajzi könyvének hivatalos bemutatójára.

Az adott időszak népszerű dalait újraértelmező albumon és a hozzá kapcsolódó koncerten ismert hazai sztárok és fiatal tehetségek közreműködésével elevenedik meg a korszak élménye mai, friss értelmezésben.

Ehhez kapcsolódóan kerül kiírásra a jelen divatpályázat a 60-as, 70-es évek zenei és bár világa ihlette, mai, divatos női öltözékek készítésére.

Ihlető dalok:
Ez történt Lellén
Engem nem lehet elfelejteni
Ha legközelebb látlak
Kicsit szomorkás a hangulatom

A pályázat során a Kiíró egy győztest hirdet ki.

A beérkezett pályamunkák közül 10 darab kerül kiválasztásra, melyek a Budapesti Kongresszusi Központban sorra kerülő gálaest részeként, egy különleges divat show-n kerülnek bemutatásra.

Díjazás
1. díj - 3 nap 2 éjszaka, wellness pihenés a tihanyi Echo Residence Hotelben 2 fő részére, valamint a pályamunka bemutatása a nagyszabású rendezvény keretein belül
1-10 helyezett: a pályamunkák bemutatása a rendezvény keretein belül. 
 
A pályázati anyagok elektronikus beküldésének határideje: 2017. július 31.

E-mail cím: info@asalon.hu

A határidő után beérkezett pályázatokat a Kiírónak nem áll módjában elfogadni.

A beküldött anyagokból a zsűri 10 pályázót választ ki, akik az erről szóló értesítést 2017. augusztus 31-ig e-mailben kapják meg.

Az ennek alapján elkészített ruhát a kiválasztott 10 pályázónak 2017. szeptember 30-ig kell eljuttatnia a SIL Dizájn Üzletbe, (Budapest, V. ker. Falk Miksa u. 3.).

A zsűri által legjobbnak ítélt 10 kreáció az 1. pontban részletezett, nagyszabású rendezvény keretein belül kerül bemutatásra.
Helyszín: Budapesti Kongresszusi Központ
Időpont: 2017. november 23.

 
 
A pályázat részletes kiírása elérhető itt: Bar Modern Divatpalyazat 2017 05 22.pdf
Jelentkezési lap: Bar Modern Divatpalyazat Jelentkezesi lap.doc
 

 Hasonló hírek