Bezárás

Keresés

Bezárás

Hazai és külföldi tervezőkkel együtt kifutón a zagabo kollekciója

Forrás: zagabo

Szeptember 24-én a márka otthonában, az YLKA Design Studióban magyar és külföldi tervezőkkel és egy improvizált performansszal lép először kifutóra a zagabo őszi/téli kollekciója.
 
Idén egyetlen többmárkás showroom-műhelyt válogatott be kiemelt Nyitott Stúdiók programsorozatába a Design Hét Budapest 2016, és a lehetőséget az YLKA Design Studió pályázata nyerte el. Az YLKA három programot kínál a héten, amelyen a stúdió magyar tervezői és meghívott külföldi vendégük mutatják be legújabb alkotásaikat.

A Design Hét első szombatján lép a széles nyilvánosság elé a zagabo új, őszi/téli TRI∆NGE kollekciója.  A háromszögek által dominált szettekben a cápaszürke, a fekete és a forrópink együttese adja a szezon színharmóniáját.
 
 
A zagabóhoz hűen most sem maradhattak ki a variálható elemek: több darabban található átpatentolható részlet, amellyel hol egy élénkebb színt lehet elővillantani egy szettben, hol egy szoknyának adható új kontúr.
 
 
A márka folytatja a hagyományt és legendás esőkabátjaiból most is készített egy új verziót a szezonra. A TRI∆NGE esőkabátja egy teljesen egyedi origamis kapucnit kapott, amelyet vastag gallérrá lehet alakítani a patentok segítségével.
 
A kollekciót egy rendhagyó helyszínen a MAX City Lakberendezési Áruház tetején található gépészeti elemek között fotózta be a zagabo stábja.

A szeptember 24-i debütálás különlegessége, hogy a zagabo outfiteket nem modellek, hanem az L1 Egyesület táncművészei viszik a kifutóra, akik Varga Zsolt chaos pades improvizált zenéjére mutatnak be spontán performanszt a parketten.

„Az L1 Egyesülettel 2011 óta működünk együtt évente megrendezett L1dancefestjük alkalmából. Eddig csak a zagabo ruhák látogattak el a fesztivál színpadára, de idén kölcsönösen vendégül látjuk egymást. Nagyon izgalmas lesz számomra két szenvedélyemet, a modern táncot és az alkotásaimat egyszerre látni a premieren.” – osztotta meg velünk Szabó Gabi, a zagabo alapító tervezője.

A premier az YLKA Fashion Show része lesz, ahol a zagabo mellett a legújabb FIBULA és Pakka öltözeteket, Ducsai.Leather.Goods táskákat és Zuzana Németh Serbák szlovákia magyar tervező cipőit is láthatja a közönség.
 
Az YLKA Fashion Show a Design Hét Budapest 2016 Nyitott Stúdiók programsorozatának a része, amelyet szeptember 30-án a Designerek Kerekasztala, majd október 1-jén Nyílt Nap követ az YLKA Design Studioban.
 
Az YLKA Design Heti eseményei ingyenesek, de regisztrációt igényelnek. Bővebb információ és a regisztráció az YLKA honlapján érhetőek el: itt.

TRI∆NGE kollekció
Lookbook és kampányképek: itt.
Fotó: Kovács Tamás
Haj: Matócsi Tibor
Smink: Kökény Judit
Styling: Skrionya Sára
Modell: Toot Natali

L1 Egyesület és L1dancefest: www.l1.hu
YLKA Design Stúdió: www.ylka.hu

 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek