Bezárás

Keresés

Bezárás

Kedvezmények asalon.hu olvasóknak magyar tervezőknél!

Vanyovszki Mária

Négy magyar márkát ajánlok ma figyelmetekbe, akiknél az asalon-ra hivatkozva kedvezménnyel vásárolhattok.
Azon túl, hogy választásotokkal magyar alkotók fennmaradásához járultok hozzá, az én munkámat is támogatjátok. Ezekkel a tervezőkkel ugyanis olyan megállapodással segítjük egymást, hogy a vásárlásaitok utáni bevétel kis százalékát kapom meg.


ENIHORN

A márka tervezője, Horn Enikő 2013 óta készíti szépséges munkáit ezen a márkanéven. Különleges tervezésű táskáihoz és ruháihoz azóta is magas minőségű, Olaszországból származó bőr- és textilalapanyagokat használ. Övtáska, válltáska, clutch, kistáska, utazó és kézitáska hölgyeknek és férfiaknak egyaránt készül a márka budapesti műhelyében. A változatos szín és formavilág kínálatban minden hétre találhatunk egy-egy újabb csemegét. 
 
15% kedvezményt vehettek igénybe a webshopban található táskákra!

Webshop: enihorn.com  *  Tel.: +36 70 38 30 384 *  E-mail: info@enihorn.com


ENIKO TOTH KERN

Tóth Kern Enikő cipőtervező munkásságát is évek óta követem és szeretem. Az idei nyárra tervezett kollekciójában végtelenül természetes, fenntartható, vegán darabokat találunk. A felhasznált anyagok között szerepel a natúr pamut, a parafa, a talphoz pedig gumiszivacsot használt Enikő. Minden darabon egyedileg, szabad kézzel festette a mintákat, saját ötleteket és szimbólumokat használva. Rendelni az enikotothkern.com oldalon tudtok, és az asalon.hu olvasójaként 15% kedvezményt vehettek igénybe. A rendelésnél megjegyzésbe írjátok be, hogy: Rendelés asalon kedvezménnyel.

Webshop: enikotothkern.com  *  E-mail: studio@enikotothkern.com


WILDPASTEL

A wildpastel két fiatal Modart hallgató márkájaként jött létre 2011-ben. A kollekciókat jelenleg Tóth Cecília Tünde (tervező és tulajdonos) állítja össze a márkára jellemző vonásokkal. A fő tervezési szempontok a könnyedség, a letisztultság és a játékosság. A márka ruhái a fesztelen és kellemes érzés mellett csinos, nőies megjelenést kínálnak viselőiknek. Az asalon.hu olvasójaként 15% kedvezményt vehettek igénybe. 

Email: wildpastel@gmail.com  *  Tel.: +36 30 201 2553  *  Web: www.wildpastel.com

 

ZEMSE

Zentai Emese művészi igénnyel készülő darabjait a minimalista részletek, a különleges anyagok és a változatos ihletésből adódó, ikonikus formák jellemzik. Emese nemcsak ékszereket, de lakásdekorációs tárgyakat is tervez. Anyagválasztásának alapja minden esetben az alumínium, amit nemesacéllal és egyéb anyagokkal ötvöz, ill. különleges felületkezelésekkel formálja újra. Az asalon.hu olvasói számára ‘asalon’ kóddal ékszerre és lakberendezési tárgyakra 10% vehető igénybe. (A kedvezmény nem vonatkozik a szállítási díjra, az ajándékutalványra és nem vonható össze más kedvezménnyel.)
 
Webshop: zemse.hu * E-mail: info@zemse.hu * Telefon: +36 30 826 5209
 
 

További kedvezményekért kövessétek oldalunkat, a lista folyamatosan bővül!

_______


 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek