Bezárás

Keresés

Bezárás

Neked van már Süel-ed? - Kötött szépségekkel megyünk az őszbe

Belvárosi szalonjában a múlt héten, pénteken vonultatta fel törzsvásárlói előtt legújabb kollekcióját a Süel. A márka tervezője, Csillag Zsuzsi páratlan lendülettel álmodja a Süel kötött csodáit. A bemutató előtti hajrát és a bemutató napján produkált nyüzsgést látva nem is gondolnánk, hogy kisbabát vár, és alig három hónap múlva szülni fog.

A most bemutatott, őszi-téli öltözéksort három vonal köré építette fel: egy, a klasszikus, elegáns hangulat kedvelőinek készült szürke alapruhatárra, ami a LUX; a márka karakterét adó, mindig színes, mindig bolondos vidám szerelések sorára, ami a JOY; és a legutóbbi újítást folytatva, a művészet jegyében készülő festményes ART ruhákra.

„Amellett, hogy a tőlünk megszokott színes és bohém vonalat visszük tovább új mintákkal, formákkal, intarziával, folyamatosan megújuló színkeverékekkel és izgalmas fancy fonalakkal, szerettük volna a monokróm oldalunkat is megvillantani egy-egy letisztultabb szürkés idomozott kötött vonallal.” - mesélte a Lux kollekcióról Zsuzsi.
 
 
 

„A tavaszi nagy sikereken felbuzdulva az Art and Fashion koncepció pedig halad tovább, ahogy egyre több saját festmény lóg a falainkon is. Nem mindegyik alkalmas arra, hogy a ruhákon megjelenítsük, de a Tree of Life annyira izgalmas színvilág, olyan jó az egyensúly a meleg aranyok és sárgák, ill. a hidegebb kékek között, hogy azt muszáj volt anyagra vinni. Ebből lett az utolsó szerintem csodás sorozat.” - vallott a bemutatót záró artisztikus darabokról a tervező.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A közönség elköteleződését és rajongását mi sem mutatja jobban, hogy kivétel nélkül mindenki Süel-ben érkezett az eseményre, illetve a kollekció bemutatott darabjaiért szinte közelharcot folytattunk.
 
 

A ruhák folyamatosan kerülnek ki a Süel üzletek polcaira, érdemes újra és újra benézni.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vedd meg online: https://suel.hu/shop/
 
Vagy személyesen
SÜEL Mammut
1024, Budapest, Lövőház u. 2-6.
H-Sz: 10:00 – 21:00
V: 10:00 -18:00
 
SÜEL Árkád
Budapest, Örs vezér tere 25/A első emelet
H-Sz: 10:00 – 21:00
V: 10:00 - 19:00

SÜEL Fashion Trend Center (Kis- és nagykereskedés)
2040 Budaörs, Gyár utca 2.
H-Cs: 8:00 - 16:00
P-Sz: 10:00 - 19:00
V: 8:00 - 16:00

SÜEL Keszthely
8360 Keszthely, Kossuth Lajos u. 15-17.
H-Sz: 09:30 - 18:00
V: ZÁRVA
 
További képek:

 
 
 
Fotók: Peter Jordanoff
Címkék: Süelkötött



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek