Bezárás

Keresés

Bezárás

Öltöztessük fel a férfiakat is! – Milánói kitekintő

Orazio Scelsa

Meglepetésemre három telített nap után a Milánói Divathétről nem kimerülten, éppen ellenkezőleg, feltöltődve tértem haza. Az önkifejezés szabadsága lenyűgöző volt számomra. Míg a hölgyeknél sokkal elfogadottabb az öltözködés fontossága, az ezen keresztül is megnyilvánuló merész önkifejezés, a férfiak körében soha nem tapasztalt újdonságokat és különlegességeket láthattam.


Milánó három napon át a férfidivatot ünnepelte!


Egy város, ahol nem számít, hogy csíkosat a pöttyössel, a pirosat a lilával, vagy bombert zakóval viselsz, a lényeg benned van, a ruha csak eszköz önmagad bemutatásához a többiek számára.

A kedvenceim:

A Represent egy 2012-ben a Heaton testvérpár által alapított brit márka. George és Mike remek munkát végeztek. A FW18 kollekciójuk valóságos bombaként repült a kifutóra. Kedvencem a műszőrme bomber, a szurkolói sálak és a hoodie-zakó kombináció.
 
 
 

 
A Daks szintén brit márka, mely egészen a Middlesex Street-ről, Londonból jött Milánóig, hogy az AW18 kollekcióját bemutassa. Témájuk a britt nő és férfi luxus utazása a régi időket idéző gőzmozdonyon, mely fergetegesen mutatott a show közben a modellek mögött. A kollekció a hímzett virágok és az arany díszítések különlegessége mellett az anyagok, minták és színek néhol meglepő kombinációja miatt vált emlékezetessé számomra.
 
    

Miguel Vieira kollekciójának megtervezéséhez a Rock & Roll életérzésből merített inspirációt. Színei a kaviár fekete, tengerkék, olivazöld és az arany. Miguel a rá jellemző klasszikus vonalvezetést remekül kombinálta övtáskákkal és steppelt cipőkkel. Nagy kedvencem a maci pulcsi, a pöttyös öltönyök és a lélegzetelállító emelt vállak a női ruhákon.
 
 
   

Isabel Benenato a skorpió csillagjegy misztikus erejéből ihletődve készítette el kollekcióját. A tervező igényesen kivitelezett couture darabjaiból érdemes kiemelni a kézzel hímzett csillagképeket. Az alapot az éji sötétség,  fekete variálhatósága és az egyszerűség ábrázolása adta.   
 
     
 
Oraziot fotózta: Elisa Scelsa
 
 
 
 
Represent összes look:
 


 
Daks összes look:
 


 
Miguel Vieira összes look:
 


 
Isabel Benenato összes look:
 
 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek