Bezárás

Keresés

Bezárás

Ragyogás a fa alatt – Magyar tervezők ékszerei már 6 000 Ft-tól

.

Kétféle nő létezik. Van az ékszer/bizsu gyűjtő, akinek megszámlálhatatlan kiegészítője van. Miközben újakra vadászik, folyamatos rendszerezési kényszerben babusgatja kedvenceit, vagy éppen felfedez rég elfeledett darabokat. Kiegészítők nélkül soha nem megy emberek közé. A másik, akinek gardróbjában az ékszer nem tényező, viszont egy-két nagy értékű, igazi statement darab birtokosa: amit nagymamától örökölt, egy szeretett személytől kapott, vagy ő maga nagy gonddal választott.

Bármelyik típushoz is tartozzon a hölgy, akinek ajándékot keresünk, magyar tervezők darabjaival garantált és hosszú távú örömöt szerezhetünk.

A listát a Delacier fehér karika fülbevalójával kezdjük (6 500 Ft) A látványos ezüst bőrrel ékesített darab remek kiegészítője lehet akár egy lezser ing-farmer viseletnek is. Az összeállítást a későbbiekben hozzáillő karpereccel vagy éppen táskával bővíthetjük.
 
 
A CZOLORI verhetetlen színkavalkádjából ezt az elegáns, fürt alakú, gyöngyös fülbevalót hoztuk (7 900 Ft). Színeiből adódóan elsősorban alkalmi viseletek elegáns kiegészítője. Karkötő, nyakék és gyűrű külön rendelhető hozzá.
 
 
A Eve by Éva Reményi webshopjában még találtunk egy párat a QUADRATIC kis téglalap alakú, bedugós fülbevalójából. A 24 karátos aranyozott bevonatú szépség 12 900 Ft-ba kerül, de ha már ez nem lenne készleten, érdemes böngészgetni Évi további kreációi között.
 
 
 
A retró hangulat kedvelőinek hoztuk a Karman Jewelry karika fülbevalóját (18 000 Ft). A hetvenes évek Burton Kramer munkásságából és az Op Art világából inspirálódott fülbevaló igazi statement darab.
 
 
A végére hagytuk a Faludi G kristály mini medálját 29 900 Ft-ért. A crystallogenesis medálok fő inspirációforrása a természetben előforduló ásványi kőzetek kristályszerkezete. Az egyesével kivágott üveglapocskák elhelyezésével és összeolvasztásával hasonló szerkezetet hoznak létre, mint ami a természetben előforduló ásványokban is megtalálható. 
A crystallogenesis medálok letisztult, minimalista ezüstfoglalata olyan kontrasztot alakít ki a beléjük foglalt kövekkel, mely kihangsúlyozza azok szabálytalan, csillogó szépségét. A medálok rosa, aqua, kristály és eozin színben elérhetőek.
 
  


Folytatjuk…
 
Magyar designerek ékszereit hamarosan az asalon.shop oldalán is böngészhetitek.
______
Képek: a tervezők saját oldalairól



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek