Bezárás

Keresés

Bezárás

Threesome az Oscar bárban – DVA & Weiler kollekció bemutató

Vanyovszki Mária

Kevés olyan ember van, akit egy hármas felállás ne izgatna. Különösen, ha ez egy alkotói kollaboráció, melynek művészeti energiáiból háromnál sokkal több embernek örömet szerző, élvezeti cikkek születnek.

Ezúttal a DVA jól működő párosa, Kaptay Annamária és Csáki Klaudia vont be egy harmadikat.

Az alig négy éve indított brand töretlenül hasít előre, köszönhetően a páros trendektől független, intuitív, spontán alkotási módjának. A lányok ritka szoros barátságot mutató összhangja sajátos karakterű humorral fűszerezett, imádni való, ironikus gegekkel tarkított, önbizalom kampányokban nyilvánul meg időről időre.
 
 

A tavaszi, kreatívan modell és ruha spórolós, nudi képeik után máris újabb kollekcióval jelentkeztek, melyhez harmadikként a semmi jóból ki nem maradó, politikai állásfoglalásait is mindig bátran vállaló, véleményét művészi performanszokba ültetett, látványos akciókban megfogalmazó festő-grafikusművész és üzletember, Weiler Péter csatlakozott.
 
 
 
A kollekcióban gymbageket, clutch-okat és egy fürdődresszt találunk, melyek mintázatai Péter jól ismert, sajátos képi világában idéznek meg budapesti, hétköznapi idillt csellózó lánnyal, építési darukkal, parlamenttel, dinnyeevő nővel, ill. vízpartot vagy éppen történelmi, politikai alakokat.
 
 
 
A limitált szériás, vízálló softshell anyagból készült táskakollekció mindegyik darabja egyedi számozással van ellátva, valamint a művészek által aláírt szertifikáció jár hozzájuk.
 
 
A kreációk kétoldalasak, mindkét oldalukon különböző printtel és logóval.
 
  
A clutch-okat levehető arany lánccal, a gymbageket pedig fekete vagy nyers színű pamutzsinórral látták el a tervezők.
 
 
 
A kapszula kollekció bemutatójára két hete, csütörtökön került sor a budai Oscar bár frissen nyílt nyári teraszán, a Városmajorban.
 
Fotók az eseményről:
 
 
 
 
 
 
 
 
Képek: Aradi Nóra 
 
A 12 különböző darabból álló, limitált szériás táskakollekció képei:
 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek