Bezárás

Keresés

Bezárás

Tomcsányi Dóri és a Tisza Cipő közös kollekciója

Forrás: Tomcsanyi

Bemutatkozott a TOMCSANYI és a Tisza Cipő kollaborációjából született kapszulakollekció, amely már elérhető és előrendelhető online a tomcsanyi.tiszacipo.hu címen.
 
Egy hagyományos, nagy múlttal rendelkező magyar márka és egy kortárs divatmárka, amely inspirációit a magyar poszt-szocialista időszakból meríti: ez a Tisza Cipő és a TOMCSANYI.

Mindkét brand olyan emlékeket idéz, amelyekre némi nosztalgiával tekintünk vissza: a menza csempéi, a tornaóra az egyen-tornacipőben, vagy a szocreál betonépületek... Ugyanakkor mindkét márka modern formákkal, fazonokkal és merész, szokatlan színkombinációkkal teremti meg a legújabb trendeket.
Ezekből a párhuzamokból és az egymásra találásból született meg a közös kapszulakollekció: Dóri 2016 őszi kollekciójának egyedi, a kelet-európai jet set luxusa által inspirált digitális printjei köszönnek vissza az ikonikus, tépőzáras Tisza cipőkön.

A négy modellből álló, limitált példányszámban készült kapszulakollekció előrendelhető augusztus 26. és szeptember 4. között a tomcsanyi.tiszacipo.hu weboldalon.
 
 
 
 
 
Az előrendelt cipőket 2016. szeptember 19. és 23. között szállítják ki ajándék hátizsákkal együtt.
 
A kapszulakollekció 2016. szeptember 23-tól lesz elérhető a Tisza Cipő boltjaiban és a The Garden Studióban.
 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek