Bezárás

Keresés

Bezárás

Ünnepeld másságod a ruháiddal is! – Artista 2020. ősz-tél

Vanyovszki Mária

Az Artista nemcsak az öltözködésről alkotott elképzeléseinket definiálja mindig újra, de a kortárs művészetekkel való együttműködés lehetőségeit is.

A tervezőket az idei divathét szűk keretei sem akadályozták meg abban, hogy a divatot képzőművészeti látványélménnyel és bravúros, élőzenei aláfestéssel ötvözzék.

A divatprezentációt Kézdy Luca hegedűművész zenéje kísérte; az őszi-téli kollekció jellegzetes printjeihez pedig egy Budapesten élő, francia festőművész, Ludovic Thiriez képeit vették alapul.

Az alkotó trió hívószava ezúttal a diverzitás ünneplése, az a fajta természeti és emberi sokféleség, ami együtt jár a másik iránti tisztelettel és a feltételek nélküli elfogadással.

Ludovic Thiriez képei a valóság, a mese és a szürrealizmus között ingadoznak; az absztrakt ecsetvonások keverednek a figurális valósággal.

A természet és a növények a gyermekkori élményekkel és a mesefigurákkal tökéletes vizuális egyensúlyt alkotva azt az édeni állapotot idézik, amikor a mindennemű diverzitás volt a szervező elv a világban.

Ezt leképezve váltakoznak a kollekcióban nagyon feltűnő és rejtőzködésre lehetőséget adó darabok. Így lehetünk végtelenül sokfélék az öltözködésünk révén is.
 

Metálos színkavalkádban és izgalmas formai megoldásokban a szezon sokoldalú darabjait alkották meg a tervezők.
 
 
Az Artistától megszokott szabászati bravúrok és innovatív kiegészítők újabb és újabb lehetőséget teremtenek arra, hogy különbözőségeinket megéljük és a sokszínűség harmóniáját ünnepeljük.
 
Képek: HFDA
 
______
További képek a prezentációról:
 
 
Bakcstage képek:
 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek