Bezárás

Keresés

Bezárás

NES ShoesA párizsi Studio Berçot-ban végzett Szilágyi Andrea 2004-ben alapította NES Shoes nevű cipőmárkáját, mely fenntartható, környezetbarát cipőket készít férfiaknak, nőknek és gyerekeknek egyaránt.
 
Andrea tanulmányai során és a NES alapításakor olyan nevekkel dolgozott, mint a Christian Lacroix Haute Couture vagy Maria Lucia Hohan. Számos párizsi expón állított ki, partneri körét kiterjesztette nemcsak a francia, hanem angol, német, svájci, japán, román és magyar üzletekre, showroomokra is.
 
2008 óta a márka legfontosabb üzenete a fenntarthatóság lett: termékeit kizárólag természetes, lebomló és/vagy vegán, illetve újrahasznosított vagy újrahasznosítható  alapanyagokból, környezetbarát módon hozza létre. Ebben az időszakban a márka fő profilja az egyedi megrendelések megvalósítása volt.
 
2015 óta egy nyíregyházi üzemben gyárt, ahol egyébként is nagy hangsúlyt kap a fenntarthatóság, hiszen biomasszával fűtik üzemegységeiket, napelemekből nyerik az elektromosság egy részét és törekszenek a helyi alapanyag-beszerzésre.
 
2020-ban az egyedi megrendelések mellett új fejezet nyílt a NES Shoes életében. A márka és a gyártói háttér összefonódott. A gyártás arculatváltását követően, Sziky Erna, a Nestta-Cipő Kft. ügyvezetője és tulajdonosa és Andrea közös erővel tervezi és kelti életre termékeit. Immáron a magyar és külföldi közönség egy megnövekedett termékpalettáról választhatja ki limitált számban sorozatgyártott, kifinomult, de mégis elérhető árú cipőit.
 
A márka célja, hogy rajongói különleges, ugyanakkor fenntartható módon készült, az otthon kényelmét nyújtó cipőkben járjanak a saját útjukon. Előremutató, mindig fejlődő etikus gyártás és dizájn, mely megváltoztatja hogyan gondolkodsz a környezetbarát cipőkről!
 
______
Kapcsolat:
nesshoes.com
Email: andrea@nesshoes.com
Tel.: +36303499034
___
NESTTA-CIPŐ KFT.
​4400 Nyíregyháza, Simai út 4. 
 
______

A márka limitált darabjait asalon.hu olvasóként 2020. július 15-31. között 10% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg, amíg a készlet tart.
Kód: asalon

A személyre szabott megrendelésekre 20% kedvezményt vehettek igénybe az asalon-ra való hivatkozással. Részletek: Te miben járod az utad? - NES CIPŐK kedvezménnyel"
 
 
Képek a kollekcióból:
 Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

További tervezők