Bezárás

Keresés

Bezárás

Te miben járod az utad? - NES CIPŐK kedvezménnyel

Vanyovszki Mária

 
A napokban kérdezett egy ismerősöm, milyen cipőt ajánlok, ami minőségi, ökotudatos, és nem egy világmárka sokadik terméke, hanem kortalan stílusú, hazai gyártás. „Legjobbkor kérdezel – feleltem -, mert a sok magassarkúm mellé nemrég kerestem én is kényelmes, ugyanakkor vagány, egyedi lábbelit, és megtaláltam!”

A magyar cipőmárka, a NES SHOES limitált példányszámú, kis szériás gyártásba kezdett. Középpontban a design mellett továbbra is a környezettudatosság áll, mivel a cipők készítéséhez pre-consumer újrahasznosításból származó anyagokat használnak.

A tervező, Szilágyi Andrea többéves nemzetközi tapasztalattal a háta mögött 2004 óta készít itthon fenntartható lábbeliket egyedi megrendelésre. Első interjúm vele 2017-ből a kepmas.hu oldalán olvasható.

Legújabb projektjének lényege, hogy összefogott a gyártóval, és az egyedi megrendelések mellett így indult el a limitált számú sorozatgyártás. A kifinomult, magas minőségű, de mégis elérhető árú cipőket Sziky Ernával közösen tervezik. A lábbelik Nyíregyházán, előremutató, mindig fejlődő, etikus körülmények között készülnek.


Az idei, tavaszi-nyári kollekcióban tornacipőket és papucsokat találunk. 


A Seren edzőcipő látványos, kényelmes, cipzáras viselet. A piros szerelem volt első látásra, a fehér házasság, a kígyó pedig örök hűség. Sorozatgyártott árért egy olyan trainer, amit igazából magadnak is terveznél. 
 
 
 
 
Daw a Seren rövid szárú, fűzős változata. Kényelmes, sportos, ugyanakkor elegáns. Golden tabacco, coniac, és blue színekben szerezhetitek be őket. Csakúgy, ahogy a magasszárú változaton, a Daw modelleken is a jobb oldalon egy csillagot láthattok, ami a jövőbe tekintést és a saját utat szimbolizálja.
 
 
 

A cipők mellé megérkezett a legújabb, papucs minikollekció is: a Judith és az Eloise természetes, lágy színekben.
 
 
A finom vonalú, hegyes orrú Judith-ot konyak, a masnis, lezserebb Eloise-t pedig konyak, pasztell rózsaszín és mintás változatokban találjátok.

 
A márka a férfiakat is szereti kényeztetni. Gyűjtőknek és ritkaság kedvelőknek, világjáróknak és otthonülőknek, forradalmároknak és bohémeknek egyaránt ajánljuk az üdítően vibráló, csoda kék Magellan-t.
 
 
A lábbeliket az asalon.hu olvasóiként most 4000 Ft kedvezménnyel vásárolhatjátok meg, amíg a készlet tart.
A kedvezményhez a webshopban történő vásárláskor adjátok meg a kuponkódot: asalon.
Siessetek, mivel a lehetőség 2020. július 15-től július 31-ig tart.
nesshoes.com
______
 
A márkától megszokott egyedi gyártás szintén működik, melyre 20% kedvezményt vehettek igénybe az asalon-ra való hivatkozással. A személyre szabott cipőket igény szerinti színösszeállításban, akár vegán bőrökből, akár a saját, számotokra kedves, újrahasznosítható anyagokból is elkészítik.
Email: andrea@nesshoes.com
Tel.: +36303499034
_____
A kedvezmény nem vonatkozik a maszkokra, a szállítási díjra és nem vonható össze más kedvezménnyel.
 Hasonló bejegyzések