Bezárás

Keresés

Bezárás

DAIGEA DAIGE márkát Tóth Melinda és Dudás Ildikó alapította. 14 hónapig dolgoztak együtt, és közös munkával négy kollekciót hoztak ki. Ildikó tanulmányait külföldön folytatta tovább, így Melinda lett a márka kizárólagos tulajdonosa és vezető tervezője.

Minden mini kollekciójuk egy sajátos témára épül fel. Inspirációjukat merítik a sportból, a természetből, kortárs művészektől és mozifilmekből, majd ezeket az impressziókat finomak összedolgozzák. A márka kollekciói széles skálát ölelnek át a nagyon színes, extrémebb szabású utcai daraboktól a letisztult, kényelmes eleganciáig.

Ami a márkát különbözővé teszi, az az erőteljes alap ötlet és koncepció minden kollekció mögött, valamint a menő minták egy érdekesen szabott formában és egy izgalmas stílusban. Ez a DAIGE esztétikumának a lényege egy csöpp iróniával megfűszerezve.

Különleges ruháik olyan nőknek szólnak, akiknek a stílusa minden erőfeszítés nélkül az erős, összetett személyiségből fakad. Akik magabiztosak, de ugyanakkor érzékenyek a világra és a környezetükre, bátrak új utakat járni, nyitottak a kalandokra, a határaikat feszegetik.
 
 
Címkék: DaigeHírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

További tervezők