Bezárás

Keresés

Bezárás

KELE Clothing A Kele Clothing márkát 2011-ben alapította Kele Ildikó két közeli barátjával, akikkel hasonlóan rajongtak a szép dolgokért. Valami újat, meglepőt akartak létrehozni felhasználva a legfinomabb fonalakat, amit akkor találni lehetett. Olyat, ami vibráló és friss, mégis magán viseli a klasszikus jegyeket. A hagyomány újraértelmezése az újban.
 
A márka története ugyanakkor még a kétezres évek elején kezdődött, amikor Ildikó először látott kötőgépet működés közben. Annyira elbűvölte a szerkezet, hogy órákon keresztül csak nézte, ahogy a tű elkapja a fonalat újra meg újra, és alkotja meg belőle az anyagot. Magával ragadta a kötőgép révén élvezhető alkotói szabadság. Már akkor elindult benne a formák, struktúrák és motívumok variációinak végtelen sora. Most talán furcsának tűnhet, de számára felszabadítóan hatott, hogy azonnal pontosan tudta, ez az, amivel foglalkozni akar. Számára a komoly fizikai munka éppen olyan fontos, mint maga a tervezési folyamat. Ildikó mind a mai napig aktív résztvevője minden egyes munkafázisnak. Szüleinek köszönhetően olyan környezetben nőtt föl, ahol a fenntarthatóság és a minőség iránti igény értékeiben gondolkodnak még. A legapróbb részletekig a tökéletességre törekszik, ezért is van az, hogy minden egyes darabnak megvan a maga története és egyúttal a lelke.
Mára több ezer méter fonal, számtalan munkaóra és több év kísérletezése eredményeképpen a KELE évente két kollekcióval jön ki.
 
Hitvallásuk: “Azzal foglalkozz, amit igazán szeretsz. Mi ezt tesszük.”
 
 Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

További tervezők