Bezárás

Keresés

Bezárás

asalon.hu születésnapi party és fashion videó premier

Az asalon.hu a magyar divattervezők átfogó adatbázisa, a kollekcióikról, bemutatóikról, üzletnyitásokról és egyéb eseményeikről folyamatosan beszámoló kétnyelvű magazin és hírportál. 

Az oldal több hónapos háttérmunka és előkészület után tavaly tavasszal indult el.
 
Célja, hogy a magyar divattervezőket és márkáikat minél szélesebb körben népszerűsítse. Üzenete, hogy a túlfogyasztást sulykoló, rendkívül környezetszennyező tömeggyártással működő fast fashion márkák termékeinek halmozása helyett vásároljunk ritkábban, és akkor vegyünk értéket helyi tervezőktől. Így ezzel nemcsak a hazai ipart támogatjuk, de a tudatos választás révén a környezetünket is kíméljük.

Az egyéves működés ünneplésére 2017. július 11-én, este 8-tól kerül sor az Ellátóházban (Dob u. 19.), melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Erre az alkalomra készült A Salon első saját gyártású fashion videója, melyet az est folyamán mutatunk be.
 
Konferál:
Csiszár Zita Hype and Hyper
 
Zene:
Hentes (Tilos rádió)
Lupin Tégé (Tilos rádió)
 
Welcome Drink buborék szállító a Hungária Pezsgő.
 
Az eseményen való részvételi szándékot kérjük az esemény Facebook oldalán egy határozott going/ott leszek jelzéssel megerősíteni: https://www.facebook.com/events/1114962245271021
 
Dress code: valami régi, valami új, valami magyar…
A legjobb szettet díjazzuk, a nyeremény egy AGNESKOVACS karkötő.
 
1. Az eseményen vagy az esemény után legkésőbb július 12. éjfélig tölts fel képet magadról az instagramra. Jelezd szövegben, hogy a mi a régi, mi az új és mi a magyar.
2. Használd #valamiregivalamiujvalamimagyar hashtaget
3. Kövesd az @asalonbudapest oldalát és tag-eld a képen.
 
 Hasonló események