Bezárás

Keresés

Bezárás

Az asalon #öltözzkiotthon kihívása - 2. rész: A randi

Vanyovszki Mária

- Elnézést uram, telt ház van. Egy darab szabad helyünk sincs!
- Nézze! Itt mögöttem, a hölgynek meghalt a férje, akinek ma lenne a születésnapja, és ez volt a kedvenc helye.
 
Buja, tavaszias, meleg este volt idén január 31-én. Miután Dina barátnőm filmbemutatóját jól megkönnyeztem, órákig kóvályogtam egyedül az Erzsébet tér - Dob utca környékén. Hazafelé irányomban, a Telepnél váratlanul összefutottam Alexander Richárd divattervező barátommal. 
 
 
Együtt sétáltunk vissza a kocsimhoz, a Paulay Ede utcába. Akkor vettem észre, hogy az autót pont Kálmán kedvenc koktélbárja előtt parkoltam le, ahol 5 éve nem jártam. Határozott kiállású Richárd barátunk fentiekben idézett, keresetlenül őszinte szavainak köszönhetően pár perccel később már bent is ültünk a pultnál. Egy hónappal később özvegységben sorstárs Dina barátnőmnek is megmutattam a Boutiq'Bart, akivel azt az estét a karanténból visszanézve olyan távolinak érezzük, mintha nem is ebben az életben történt volna. 

E heti #öltözzkiotthon kihívásunk témájával egy ilyen estét szeretnénk megidézni: 
randi egy koktélbárban

Akinek van társa, akár vele együtt is készülhet a különleges estére, amikor otthonra öltöznek ki. Akinek nincs, az az asalon.love csoportban a képpel együtt megoszthatja velünk azt is, hogy kivel menne a képzelt randira. Itt aztán szabadon el lehet engedni a fantáziát! Nekem például Jake Gyllenhaal az akutális crush-om, mióta láttam a Source Code című filmben ;)


A kihívás szerdán kezdődik és szombatig tart.
Ez idő alatt, bármelyik napon öltözzetek ki, fotózzátok le, és a képet posztoljátok a saját felületeitekre - Instagram, Facebook - ezzel biztatva másokat is, amihez használjátok a következő hashtageket:
#öltözzkiotthon
@asalonbudapest
#stayhomestaychic

______
Múlt heti kíhívásunkból képek:
Mi viseltünk a héten vörös-szőnyeges gálák helyett az otthonunkban? – #öltözzkiotthon 1. rész

______

Nyitókép: Kálmánnal 2013. január 31-én, Az Év Irodája - Díjátadó Gálán
Második kép: Alexander Richárddal a Telepen, időszámításunk előtt 2020-ban.Hasonló események