Bezárás

Keresés

Bezárás

Mod’Art International Hungary Graduate Fashion Performance - okt. 8.

A Mod’Art International Hungary végzős Divattervezés szakos hallgatói minden évben egy divatbemutatóval koronázzák meg munkájukat.
 
Az idei bemutató különlegességét többek között a rendezvény helyszíne, az új partneriskola, a KREA Design Iskola kávézója és belső udvara adja, valamint hallgatók a Mod’Art International Hungary történetében először kötik össze diplomakollekciójuk bemutatását a diplomavédésükkel is.
 
A pandémia okozta nehézségek nem szegték a diákok kreativitását, kollekciójuk sokrétű, innovatív, mely megmutatkozik mind a diplomák témájában és az anyaghasználatban egyaránt.
 
A Mod’Art International Hungary Graduate Fashion Performance nem egy hagyományos értelemben vett divatbemutató, hanem egyfajta performansz is.

A diplomakollekció anyagából egy tárlat is készül, mely október 9.-17. között látogatható a KREA Café-ban.

Az esemény a hely befogadóképességéből kifolyólag regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi linken lehetséges: https://forms.gle/QecEXi7c52kGpJfM7

Az esemény a Budapest Design Week 2021 keretein belül kerül megrendezésre, további programokról a Design Week platformjain olvashattok.
 
https://fb.me/e/1LW5HiIeFHasonló események