Bezárás

Keresés

Bezárás

A bomber, amire egész télen vágytál – TOTHBORI pillangós szárnyalása

Vanyovszki Mária

A kreativitásukat a mindennapjaikban is maximálisan megélő emberek bárhol, bármikor, bármiből csodát mernek varázsolni. Ilyen könnyedséggel és zsenialitással nyúlt Tóth Bori a mindennapok bomberdzsekijéhez, és emelte képzőművészeti bravúrrá.

„Imádom tervezni, kitalálni, az anyagokat merészen társítani, valami szokatlant alkotni, valami olyat, ami nem jön szembe, valami olyat, amibe bele lehet szeretni, viselni bátran és örömmel, stylingolni, időtlent és nőieset alkotni, ötletet-színt-mintát halmozni, a burjánzó fantáziát keretek közé szorítva folyamatosan megújulni, nyomot hagyni...” - vallotta a tervező.
 
 

BORI Bombers

A tizenegy darabból álló kapszulakollekciónak van egy erős narratív megközelítése, ami kivételes divatérzékkel és intelligens humorral társul. Kifejező és kiemelkedő vizuális jellege a kortalan vásárlóknak szól.
 
 
Ezek a játékos, statement darabok felejthetetlen alkotóelemei az előkelő, laza szabású utcai ruháknak, vagy akár egy alkalmi viseletnek is.


Kiváló minőségű anyagok, designer nyomatok, szokatlan illesztések és látványos kiegészítők.


A fő irányt a különleges, nyomtatott fotókollázs adja. A kabátokra Bori úgy tekint, mint egy festővászonra, amire szabadon alkalmazhatja nyomatait és egyéb digitális alkotásait. Az aranyszínű, finom fém kiegészítők a fekete látványos kontrasztjában emelik a bomberek luxusérzését.
 
 
Az állandó megújulásra képes alkotó, Tóth Bori bármihez nyúl, abból egy kivételes látványvilágú, varászlatos nőiességet sugalló, színvonalas termék születik. Egyedi gondolkodásmódja erős vizualitással és kivételes luxusigénnyel társul.
 
 

A fehér pillangó a TOTHBORI márkafilozófiájának értékeit szimbolizálja. Erős pozitív jelentése van, amely a maga szárnyaló képi világával a korlátok leküzdését, az irányítást, az expresszivitás gazdagságát képviseli, és kiemeli a nők lelki oldalát. A fehér lepkék hírvivők, a bölcsesség, a lelki gazdagodás és a jó szerencse szimbólumai.
 
 

A TOTHBORI divat- és életmódmárka hisz a személy metamorfózisában és a tudatosság erejében. A könnyed és időtlen stílusban, a lelki kapcsolatokban, a tisztaságban, a békében és az élet gazdagságában.
 
 
A TOTHBORI márka által öltöztetett nő egy elegáns, lázadó istennő, akinek csábító megjelenése maximális figyelmet igényel. Kiemelkedik a tömegből, már a kisugárzásából érezni, hogy olyan ember, aki a saját útját járja.
 
 
További képek:
 
 Hasonló bejegyzések