Bezárás

Keresés

Bezárás

Balint Sara Bridal Wear - GINGER&Vanilla

Inspirációk menyasszonyi ruhára
 
Minden nő más. Sokszínűek vagyunk, másképpen gondolkodunk és mást szeretnénk viselni a nagy napon. Mindenki a saját személyiségének, temperamentumának, gondolatainak, érzelmeinek és ízlésének megfelelőt.
Van aki a pikánsabb  darabokat részesíti előnyben, van aki a lágyabb, nőiesebb megoldásokat keresi. A hangsúly  a sokszínűségen van. 

A GINGER&Vanilla kollekció esküvői ruha inspirációi  az érzékekre hatnak: olyan vágyat és gondolatokat ébresztő ínyencségekről kapták a nevüket, amelyek az összes érzékszervünkre hatással vannak. Trópusi gyümölcsök, fűszerek, egzotikus virágok, édességek, hűsítők kölcsönzik a nevüket és jelentésüket egy-egy darabnak.

A változatosság megjelenik a felhasznált anyagokban is, ahol a főszerepet az újrahasznosított csipkék kapják. Csodás sokszínű mintázatuk, virágmotívumaik, apró geometrikus mintázatuk darabonként eltérő. 

A kollekció darabjai olyan alapformákat ölelnek fel, amelyek lehetővé teszik, hogy más-más alkatra is megtaláljuk a megfelelőt. Emellett az alsó és felsőrészek kombinálhatósága számos új fazon létrehozását teszi lehetővé. 

A GINGER&Vanilla esküvői ruha inspirációi  méretre és egyéni elképzelésekre szabva készülnek, lehetőséget adnak a családi csipkeemlékek megjelenítésére az esküvői ruhán, így összekapcsolva a jelent, a múltat és a jövőt.
 
A lookbook képei:
 

 Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések