Bezárás

Keresés

Bezárás

Between 2016. őszi-téli kollekció - Refraction

A Between 2016-os őszi-téli kollekciójának egyik alapvető inspirációs forrásául az egyes egzotikus földrajzi területek színes vizű tavai, folyói szolgáltak, kiváltképp a Serranía de la Macarena tartományban található „Öt színű Kristály folyó". Az ezekben a vizekben időszakosan átalakuló élővilág kifinomult és természetes szépsége az, amelyet kiragadtak a kollekciójuk szín- és mintavilágát tekintve.

Másik fontos téma, amihez nyúltak a refrakció, vagyis a fénytörés jelensége, amely során kialakuló fénysugarak, látszólag akár szabálytalan geometrikus vonalai köszönnek vissza a kollekció szabás- és formavilágában. Az öltözékeken megjelenő üveg applikációk a kézi technológia részét képezték, melyek optikai hatása a ruhák jellegzetes részeit emeli ki.

A Between tervezői, a kollekcióban egyenlő arányban alkalmazták a praktikumot, a kényelmes viseletet, illetve a rendhagyó darabokat. A puha, meleg anyagok, a szürke és a fekete árnyalatai mellett, a vékony, lágy esésű, élénk menta, vagy narancsos-rózsaszínűek, illetve mintás öltözékrészletek is egyaránt helyet kaptak.
 
 
A lokkbook képei:
 
Címkék: 2016_awHasonló bejegyzések