Bezárás

Keresés

Bezárás

Between - CRASH Collection

A Between legújabb kollekciójában igen érdekes kettősséggel játszik.
 
A kollekció egy része alapvetően maszkulin, illetve uniszex szabásvonalak mentén jött létre, amelyek sziluettje, vagy bizonyos részletei akár a múltba is visszanyúlnak. Minden darabra jellemző azonban a legnőiesebb stílusjegyek ezzel együtt történő alkalmazása, anyaghasználatára pedig kizárólag a finom textíliák.
 
Hétköznapi értelemben véve az egyes ruhadarabok megalkotása abból az életérzésből ered, amikor a nő belenyúl a barátja szekrényébe, és úgy érzi, annyira jól érzi magát a bőrében, hogy ma az ő XL-es pólójában, vagy a sport nadrágjában megy dolgozni, hiszen úgy is jól fog állni rajta.
 
 
A „Crash” kollekció különlegessége, hogy az öltözékek másik része kizárólag fehérneműkből áll, amelyek szofisztikált formában kerültek kialakításra. Ennek oka az - a manapság - igen vékony határvonal, amely a fehérnemű és a női felső ruházat között húzódik. A kollekció készítése során e vékony határvonal feszegetése szintén cél volt. Minőségi anyagok, különleges technológiai megoldások és a kellő nőies vagányság, amely a szemlélet középpontjában állt.
 
 
Az egyes darabok részletkidolgozása különösen nagy hangsúlyt kapott. Csipke applikációk, muszlin betétek, layeres megoldások, fodor díszítés, és bedolgozott, multifunkcionális pántok formájában, amelyek különböző megkötése az öltözéket sokszínűsíti.
 
Showroom
Heinrich Udvar/ 1085 Budapest, Üllői út 32. Fl.1.
Instagram
Facebook
@betweenbrand
 
A kollekció képei:
 Hasonló bejegyzések