Bezárás

Keresés

Bezárás

Cseresznyefa-virágzás egész évben – NATI 100% PURE IDEA

Írta: Vanyovszki Mária

Gyulai Natáliától, a NATI 100% PURE IDEA tervezőjétől mindig számíthatunk valami különleges, tematikus kollekcióra. A farsangi időszakban debütált, és egyben a Valentin napra felfűzött, csupa fekete után most egy bájos, szinte már babarózsaszín hangulat érkezett tőle vagány anyagokkal, formákkal és művészi printekkel.
 
Ezúttal sokak kedvence a sakura, a japán cseresznyefa-virág volt az ihlető. A természet alkotta szépséget újrateremtve így hosszabbítja meg Nati ruhákban a virágzási időszak élményét.
 
A sakura téma mindig is egyik kedvencem volt. Lenyűgözőnek találtam a virágzó cseresznyefák látványát, valamint azt a csodálatot, ahogy Japánban és mostanság az egész világon tekintenek erre a jelenségre.” - mondta el kérdésemre a tervező.
 
 
Magával ragadó a hangulata, az illata a színe és a volumene, gondolok itt arra, amikor nagy területen látjuk a virágzó fákat.
 
 
 
Bár a virágzás pár szűk hónapra korlátozódik, ez nem akadályozza meg a textilgyártókat abban, hogy egész évben lehessen viselni a sakura mintát, ami például a kimonókon nagyon is gyakori.
 
 
A kollekcióban a korábbi "manekineko" ruhakollekcióink alapötletén haladva szintén eredeti, Japánban, kézműves technikával készült printeket használtam. Az anyagok letisztult, modern mintavilága tökéletesen összecseng az én elképzeléseimmel, természetközelisége és a macska-kutya ábrázolások még szerethetőbbé teszik számomra a témát. A kollekció kampány fotóin is ezt az érzést kívántam visszaadni.”
 
 
A ruhák hullámzó-mozgó fodrai között szinte életre kelnek ezek a virágok, a fák és az állatok. „Ez igazából a próbák során derült ki számomra is, nagyon szép látvány viselés közben látni egy ilyen öltözéket.”
 
Gondoltak azokra is akik a nadrág-felső kombinációkat kedvelik, és itt sem maradhattak el a játékos fodrok.
 
 
 
A printek pamutra készültek, selyemmel, viszkózzal kiegészítve, de minden ruha tartalmaz elasztánt a kényelmes viselés érdekében.
 
            
 
A lenyűgöző kampányképek határozott művészi koncepcióban idézik meg a Sakura csodáját.
 
A kollekció további képei:
 
 
 
Fotó/Photo: Almási Jonathan Csaba
Smink/Mua Ono Ono Judit Kökény
Haj/Hairstylist: koczka Panni Koczka
Model: Face Model Management
Fotóasszisztens/Photassistant: Nicola Zucca, Báró Mónika
Kiegészítők/accessoires
Cseresznyefa ágak/Sakura Arioso
Szemüveg/glasses LoveBug Vintage
Cipő/boots Konfekció
Styling concept Gyulai Natália 
 
 
 Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések