Bezárás

Keresés

Bezárás

Daalarna - Paradise

Szeress bele a felhőtlen boldogságba! A Daalarna legújabb, Paradise kollekciójában előtérbe kerül a természetesség, az érintetlen természet közelsége.

Egy nap, amikor minden tökéletes. 2017-ben a Daalarna-nő szenvedélyes, élettel teli és érzéki, hiszen élete nagy napján olyan földöntúli harmónia lengi körül, amilyen csak az Édenkertben létezik.

Egyre többször vágyódunk el hétköznapjaink kozmopolita, városi életformájától vissza a természetbe, és a mindennapokban is szeretnénk feleleveníteni fülledt, trópusi nyaralásaink varázslatos hangulatát, újra és újra megélve a gondtalanság varázsát. Szívesen kitörnénk mindennapi szerepeinkből, levetnénk jelmezeinket, uniformizált ruháinkat is valami egészen másra cserélnénk a különleges napokon. Ezekben az ünnepi pillanatokban szívesebben mutatjuk ki érzelmeinket is, felvállalva ezzel nőiességünket, valódi vágyainkat és szenvedélyünket.

Ezt az édeni, természetesen ártatlan, mégis érzékien buja, egzotikus hangulatot hozza közel hozzánk a kollekcióban a pamutcsipkék kellemes viselete. A könnyed selymek, a libbenő tüllök olyanok, mint a tengerparti szellő lágy simogatása bőrünkön, a csipkék mintázata a dzsungel virágait és indáit juttatja eszünkbe.

A kollekció meghatározó színei a felhőfehér, a vízkék és a tenger homokja. A kiegészítő árnyalatokban a trópusi levelek méregzöldje és az egzotikus virágok vibráló élénksége elevenedik meg.
 
A kollekció képei:
 Hasonló bejegyzések