Bezárás

Keresés

Bezárás

ENIHORN 2015. őszi-téli kollekció

Forrás: marieclaire.hu

A márka új kollekcióját a hideg, ködös reggelek inspirálták, mégis minden egyes darabja melegséggel és magabiztos kényelemmel tölti fel a mindennapokat.

Másrészről ihletet merített a gyermeki fantázia színes tintáiból, elbűvölő, mágikus akvarelljeiből, így a márka egészen új iránnyal színesíti palettáját. Természetesen visszaköszönnek a már jól ismert és kedvelt virágminták is, de az évszak hangulatához igazodva, visszafogottabb hangnemben: inkább táskákon, kiegészítőkön találkozunk velük.

Az eddigiekhez képest a táska vonal is némileg új felhangot kap - a puha marhabőrön finoman kidolgozott krokodil - és kígyóbőr imitációk jelennek meg, ezzel mintegy izgalmas játékosságot kölcsönözve az anyagnak.
Az új kollekció fő irányvonalát a hétköznapok eleganciája adja. A megszokott elemeket finom csavarral értelmezik újra. Minden egyes darab a halhatatlan stílusosság előtti tisztelgés, és ez nyilvánul meg a gesztusban, hogy valamennyi darab Audrey Hepburn egy-egy ikonikus filmes karakterének nevét kapta.

A tervezésnél ismét fontos kritérium volt, hogy kényelmes, könnyen kombinálható, a természettel harmonizáló táskák és ruhák szülessenek, amik a fáradt, borongós, szürke reggelekbe is izgalmat, színt és komfortot varázsolnak.
 
A lookbook további képei:
 
 
Elérhetőség: enihorn.com, Facebook/Enihorn
Showroom: 1065, Budapest, Izabella utca 45.Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések