Bezárás

Keresés

Bezárás

Igazi kék álom a NON+ új, kötött kollekciója

Vanyovszki Mária

Közel egy év home office tapasztalat után mára mindenkinek kialakult, mik azok a darabok, amiket otthon a legszívesebben visel. Attól tartok, azzal sem vagyok egyedül, hogy így a téli szezonban kb. 4-5 szettre redukálódott az is, mit kapok fel, amikor kimegyek valamiért a világba.


A kényelmes pamut darabok mellett egyértelműen a kötött a másik nyertese ennek az időszaknak.


Így talán nem is olyan meglepetés, mint ahogy elsőre éreztem, hogy a komfortosan elegáns pamut ruháiról ismert NON+ egy kötött kollekcióval rukkolt ki így év elejére. 
 
 
A 12 fazont felvonultató, limitált darabszámú öltözéksor világos- és sötétkék rugalmas kötött anyagból készült.
 
„Nagyon kedvelem ezt a kötött anyagot, mert komfortos puha, meleg, ízléses, nem hivalkodó, hanem csendesen mutatós. Ráadásul a kék szín nemcsak az én kedvencem, hanem tényleg mindenkinek jól áll, ezért biztos vagyok benne, hogy szeretni fogják vásárlóink.” - mondta Saci, a NON+ tervezője az új fazonokról.
 
 
A funkcionális minimalizmus jegyében készült darabokba izgalmas csavart visz a kötött anyag mintás struktúrája.
 
 
A modell, Volkov Patrícia karakteréhez annyira illik ez a skandináv divatvilágot is idéző hangulat, hogy első látásra minden darabot meg akarunk szerezni, hogy olyanok legyünk, mint ő.
 
Míg a 180 cm magas, északi szépségen valóban minden darab pompásan mutat, nekünk, földi halandóknak érdemes elmélyülni a fazonok lehetőségeiben.
 
 
Mi az, ami nekem jól áll, amit szívesen viselek, ami komfortos, amit erre és erre a Zoom meetingre előre látok magamon...
 
 
 
Szerencsére a 12 fazon között a NON+ márkától megszokott módon minden testalkat megtalálhatja a maga igényeit.
 

 
 
Tervező: Kiss Sarolta
Fotó: Kiss Lenke Dalocska
Modell: Volkov Patrícia – Visage Models
Smink: Pataky Ágnes
Haj: Varró Lívia
 
Galéria:
 Hasonló bejegyzések