Bezárás

Keresés

Bezárás

Jeges varázslat a magyar télbe – Sentiments IceQueen

Vanyovszki Mária

Már megint olyan kampányképeket kaptunk Joó Beatrixtól, a Sentiments Couture márka tervezőjétől, hogy egy egész regényt, ez esetben meseregényt szerettünk volna írni róla.
 
Főhősünk ezúttal a Jégkirálynő.

Érdemes viszont előtte újranézni a márka ez évi, korábbi kollekcióit. A színekben és égtájakban tobzódó, mégis egységes stílusú Voyage darabjait februárból; a természet misztikus jelenségét idéző Metamorphosis varázslatos kampányát a nyár kezdetéről; majd ezek után a Jégkirálynő ünnepi, couture ruhatárának csillogását így az év végéhez közeledve.

Három nagyon különböző hangulat és mondanivaló, viszont egy értő szem azonnal látja, hogy a rengeteg kézimunkával készült couture darabok egymással jól társítható, nagy igényű, választékos ruhatárrá állhatnak össze.

A Hófehérke szépségét is megidéző modellel fotózott anyagban találunk decens, lábközépig érő brokát ruhát, türkiz uszállyal díszített, az alakot szabadon megmutató maxi ruhát, vagy éppen nadrágos, királynői öltözékeket.
 
 
 
 
 
A tél kékes árnyalatai kaptak ezúttal főszerepet: az ezüstszürke, a türkiz, a halványkék, az ibolya, feketével, fehérrel és finom rózsaszínnel vegyítve.
 
 
 
 
 
A gondosan válogatott, magas minőségű anyagok között a brokátok mellett megtaláljuk az újra nagyon divatos bársonyt, a lurex szállal átszőtt kelméket, vagy éppen a gyöngyökkel és flitterekkel díszített tüllöket.
 
 
Merész, karakteres szabásvnalak és rengeteg diszítés jellemzi a darabokat. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Abszolút kedvencem a hableányos szabásvonalú, fehérből szürkébe váltó, flitteres maxiszoknya a színével ridegnek ható, tapintásra azonban annál érzékibb és melegebb felsővel.
 
 
„A nőknek, akik viselik az érzelmeiket, akik mernek mások lenni.” - mondja a tervező, Joó Beatrix.
 
Kreditek:
Fotó: Attila Udvardi Photography
Modell: Rennee 
Stylist: Márk Kiss
Smink: Sara Sara Skrionya Make up
Haj: Zsófia Eszteri
Helyszín: Saliris resort & spa. Egerszalók.
 Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések