Bezárás

Keresés

Bezárás

Lépd át a határaid a Cukovyval!

Sajtóközlemény

Játékos, költői és szürrealista: a Cukovy ETHEREAL REVERIE kollekciójában elmosódnak a határok. A pufi kabátok és kiegészítők magával ragadó utazásra invitálnak a tompa árnyalatokkal, éles fénykontrasztokkal és anyagjátékkal.

A kollekció óda a korlátok nélküli világhoz és a harmonikus természetközeliséghez. A márkára jellemző szétcsatolható és variálható széria transzcendens kalandra invitál, miközben alapvető, természetes emberi igényekre és érzésekre épít: a funkcionalitásra, a biztonságérzetre és a meleg, megnyugtató ölelésekre. Megjelennek a változatos textúrák, amelyek új jacquard és bársonyos anyagokkal egészülnek ki.

“Az ETHEREAL REVERIE kortárs elmélkedés az egységről, és a természettel való harmonikus kapcsolatról. A tervezés során fontos volt számomra, hogy igazán formabontó és futurisztikus darabokat alkossunk, miközben a márka örök játékosságát is előtérbe helyezzük” mondta Poprádi Flóra, a Cukovy kreatív igazgatója.

A márka kínálata a szétcsatolható és variálható pufi kabátok mellett praktikus pufi kiegészítőket is felvonultat - többek közt sapkákat, sálakat, nadrágokat, szoknyákat és lábszármelegítőket.
 
 
Csatlakozz az utazáshoz, ahol a határok elhalványulnak, az érzelmek alakot öltenek, a textúrák pedig saját történetüket mesélik el!
 
Az ETHEREAL REVERIE darabok hamarosan elérhetőek a www.cukovy.com-on, valamint a Cukovy Studioban.
 

 Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések