Bezárás

Keresés

Bezárás

TOMCSANYI 2016. tavaszi-nyári kollekció

A *dori tomcsanyi* márka 2010-es indulása óta felnőtt, megérett, így nevével és arculatával is egy komolyabb, letisztultabb image-et kívántak kommunikálni. A márka neve ezentúl TOMCSANYI, amely jobban közvetíti a márka lényegét külföldön is. Ez a kemény, kelet-európai hangzású név összhangban áll a márka poszt-szocialista ihletésű inspirációs és vizuális világával.
 
Ezen kívül, az elmúlt évek külföldi értékesítési tapasztalatait figyelembe véve, a 2017-es tavasz-nyári egy érettebb, de a márka alapvető értékeit megőrző kollekció lett. A tervező egyedi mintái most is visszaköszönnek, és emellett könnyed színek és fazonok, valamint most először farmer darabok is helyet kaptak a kollekcióban.

2017-es tavasz-nyári kollekciót a szocialista május elsejei felvonulások ihlették: zászló a kézben, szegfű a mellényzsebben, virsli, mustár, vidáman éneklő elvtársak. Ezzel a kollekcióval a dolgozó nőket ünneplik, minden ideológiai vagy politikai felhang nélkül. Ruháik a modern nőket éltetik, akik bátran kelnek fel minden reggel.
 
A kollekció képei:
 
 
PHOTOGRAPHED BY MATE MORO
STYLED BY NORA GYENGE
RETOUCH BY DORI HRUSKA
HAIR BY NORBERT KOZMA // HAVE HAIR ASSISTANT KRISZTIAN HEVESI
MAKE UP BY ESZTER MAGYAR
MODEL JULI JAKAB
 
http://doritomcsanyi.com/shop
Címkék: tomcsanyi2017_ssHasonló bejegyzések