Bezárás

Keresés

Bezárás

Az év legrendhagyóbb divatbemutatója – Sentiments Fashion Show

Vanyovszki Mária

Keress húsz, tökéletes harmóniában korcsolyázó lányt, öltöztesd fel couture ruhákba és küldd őket egy szabadtéri műjégpályára késő este! A siker vagy a kudarc receptje?

A hazai divattervezés folyamatos kihívásokat kereső couture mestere, Joó Beatrix ezúttal is bátran vállalta a kültéri helyszín minden kockázatát.

Pár hete érkezett a meghívó az oldalon korábban már értékelt IceQueen kollekció rendhagyó bemutatójára, mely szerint a Sentiments Couture darabjait ezúttal nem modellek, hanem a Team Passion fantázianevű magyar szinkronkorcsolya válogatott mutatja be a Városligeti Műjégpályán.

Többszörösen izgatott a dolog, így teljes csapattal terveztem felvonulni. Végül majdnem én maradtam itthon, úgy kellett összekalapálnom magam egy kezdődő torokgyulladásból, de minden pillanat megérte.

A hazai szinkronkorcsolya válogatott műsora fantasztikus hangulatot varázsolt az amúgy is kivételes budapesti helyszínre.
 
 

A lányok többszörös főhajtást érdemelnek: fejdíszekkel, uszályos, stólás ruhákban, finom muszlin és tüll anyagokban káprázatos mozdulatokkal elevenítették meg a kollekciót.
 
 
 
 
 
 
A műfajából is kiemelkedő szinkronkorcsolya produkciót tánccal, pózokkal és soha nem hervadó mosolyukkal olyan egyedivé tették, hogy a mínusz közeli fokok ellenére órákig bírtuk volna nézni.
 
 

A tervező, Beatrix az esttel mesterére, Kovács Andorra is emlékezett, akivel 11 évvel ezelőtt ugyanezen a napon – hagyományosabb programmal - már jártak a helyszínen a ruháikkal.
 
 
 
 

Nemcsak emlékezésnek, de az év zárásának, az idén látott bemutatók megkoronázásának is tökéletes estje volt a „magyar jégkirálynők” tündöklése a Városligetben.
__________
A látványt ezúttal egy izgalmas, mozgóképes anyagban is visszaidézzük, melyet KULISSZA sorozatunk különkiadásaként 360 fokos kamerával forgattunk. 

A videóban megszólal a válogatott egyik edzője, Gulyás Erika és a fejdíszek tervezője, Vecsei Zsófi is.

Külön szeretném kiemelni Beatrix elképesztő magabiztosságát és nyugalmát, aki a divatbemutatók előtti öltöztetés idegállapotaival ellentétben kivételes lazasággal válaszolt a kérdéseimre, amikor kameránkkal és egy mikrofonnal az elvileg kaotikus pillanatban berongyoltunk hozzájuk az öltözőbe.

Fotók: Nerpel Nikoletta
 
Videó: KULISSZA különkiadás
 
360 fokos videó - Megnyitása külön ablakban javasolt, a Youtube használatával
 
 
Képeink: 
 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek