Bezárás

Keresés

Bezárás

Cári pompa Budapesten – Anita Pasztor exkluzív bemutató

Tömött sorokban nyomultak a kíváncsi nézők szombat este a Millenárison, hogy az itthon is egyre aktívabb luxusmárka, az Anita Pasztor show-ját minél közelebbről láthassák.

Idén ugyanis a Marie Claire Fashion Days-en önálló, exkluzív bemutatóval vett részt a brand, több mint 50 öltözéket vonultatva fel a kifutón.

Anita egy olyan különleges világot idéz meg ruháival, melyben ott van gyerekkori emlékek kislányos varázsa, a cári udvarok pompája és korunk legmagasabb minőségű anyagainak fényűzése.
 
  
 
Változatos színvilág, látványos darabok, kis- és nagyestélyik, luxus prêt-à-porter öltözékek, kabátok, kalapok.
 
 
 
 
Anitánál hangsúlyos szerepe van az anyagválasztásnak, a világ minden tájáról keresi a legjobbat, a legkülönlegesebbet. Minden választott kelméből csak egy darab készül. Gépi és kézi hímzések, csipkerátétek, részletgazdag kézimunkák jellemzik ezeket az öltözékeket.
 
 .
 

A most bemutatott nőies, elegáns öltözéksorban az alap fekete és fehér mellett változatos kombinációban vonultak fel a szivárvány színei. A fényűzés, a csillogás, a cári udvarok pompája teremtődött meg abban a hangulatban, ahogy a modellek vonultak gondosan választott klasszikus, filmes, zenei motívumokra.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Az alkalmi és menyasszonyi öltözékek mellett az Anita Pasztor aktuális kabát és kalap kollekcióját is láthattuk, melyek mindegyike megvásárolható, ill. megrendelhető közvetlenül a tervezőtől az alábbi elérhetőségeken:
Anita Pasztor
+ 36 30 525 3758
1121 Budapest, Normafa utca 1/B.
info@pafashion.eu
pafashion.eu
________
További képek a bemutatóról:
 
 
Fotós: Peter Jordanoff



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek