Bezárás

Keresés

Bezárás

Hogyan működik az asalon.hu és mivel tudod támogatni a munkámat?

Vanyovszki Mária

A járványhelyzet súlyos anyagi és mentális terhet rakott mindannyiunkra. 
 
A tavalyi évet én is szinte teljes egészében a túlélésre építettem, miközben az újratervezésen is dolgoztam.
 
Ebben a kettősségben igyekeztem fenntartani az asalon.hu divatportált, hogy a hazai alkotók munkáiról ebben a nehéz időszakban is folyamatosan beszámolhassak.
 
Egy tervezői darab elkészítése mögött több év tanulása és tapasztalata áll. Hosszú munkaórákba, időbe, pénzbe és energiába kerül, amíg egy-egy alkotói darab eljut a polcokra, az üzletekbe. A minőségi tartalmak elkészítésével ugyanez a helyzet. Az írások, a beszámolók, a cikkek, amelyek a kollekciók értékét bemutatják, szintén időbe, energiába és pénzbe kerülnek. 
 

Mi ez és miért érdemes fenntartani?


Az asalon.hu magyar tervezőket összefogó, kétnyelvű adatbázist és divatportált 2015-ben kezdtem el építeni egyedül és 2016-ban indítottam el saját erőből. Azóta folyamatosan beszámolok a hazai márkák kollekcióiról, tudósítok az eseményeikről és inspirációs anyagokat készítek az aktualitásaik köré.

A tudatos kulcsszóépítés és releváns tartalomkészítés révén a magyar tervezői márkanevekre keresve a Google találatok mára már első helyeken listázzák az asalon.hu oldalt.

A portál kifejezetten a designer divatra fókuszál, nincsenek rajta egyéb tematikájú, zavaró hirdetések sem. Ezt kívánom fenntartani a továbbiakban is.
 

Hogyan támogathatsz?

 
A Patreon oldalamon keresztül mostantól te is hozzájárulhatsz, hogy az oldalt továbbra is fenn tudjam tartani és folyamatos tartalmakkal bővíteni. Választhatsz rendszeres havi támogatást, melynek ajánlott összegét szabadon tudod változtatni. Ha az alkalmi támogatás híve vagy, azt is be tudod állítani. 
 
Kattints a Patreon oldalamra!

Támogatásoddal lehetővé teszed, hogy az asalon.hu-ra kerülő tartalmak révén továbbra is folyamatosan tájékozódhass a legfrissebb hazai divathírekről és trendekről.

Tervezőként pedig így biztosítod a helyed az asalon.hu designer adatbázisában, és számíthatsz rá, hogy kollekcióid, bemutatóid és egyéb aktualitásaid híre igényes tartalmak révén jut el egyre nagyobb közönséghez. Hogy mindig naprakész tartalommal népszerűsítsük a munkádat, kérlek, legfrissebb híreid, lookbookjaid, változó adataid küldd az info@asalon.hu címre.
 
Kattints a Patreon oldalamra!
 
______
Szeretettel és köszönettel:

Vanyovszki Mária
asalon.hu
maria.vanyovszki@asalon.hu
+36306042901
 
_____
Nyitókép: Horváth Adrienne
Profilkép: Kondoros Éva Katalin

 Hasonló hírek