Bezárás

Keresés

Bezárás

Inspirálódj magyar tervezőktől! - ENIHORN és Alma Vetlényi

Vanyovszki Mária

Az elmúlt másfél hónapban két eseményre mentem el, ebből a második és egyben utolsó volt az ENIHORN és Alma Vetlényi Sustainable Spring Opening bemutatója.

Elképesztő, hogy már ennek is egy hónapja!

Jelen bejegyzéssel visszaidézzük az esemény kötetlen és színes hangulatát, melyen azért már érezni lehetett a járvány mindenek fölött lebegő súlyát is.
 
Az utóbbi időben több olyan kezdeményezés indult, mely a hazai termékek vásárlására biztat. Az asalon oldalon 2016 óta toljuk, hogy vásároljunk ritkábban és válasszuk hazai tervezők termékeit, így természetes, hogy az újonnan indult kampányhoz is csatlakozunk.

Írásainkban ugyanakkor ezekben az időkben nem az értékesítésen lesz a hangsúly, mivel a kollektív nehézségek mellé nagyon sokaknak lehetnek olyan egyéni problémáik, melyben a ruhavásárlás az utolsó utáni helyre került.
 
Az inspirációt viszont nagyon fontosnak tartjuk! Olyan mint a lelki táplálék, a könyv, egy jó film, egy jó zene, egy jó színdarab, vagy akár egy ölelés.
 
     
 
 

Ezzel a mai visszatekintővel és az elkövetkezőkben készülő írásainkkal ezt igyekszünk majd nyújtani.
Inspirációt!

Az ENIHORN és az Alma Vetlényi példaértékű, egymást támogató együttműködése önmagában inspiráló, de a termékeik is a megbízható, igényes kategóriát képviselik. Minőségi anyagválasztás, egyedi design, fenntarthatóság!

Önkéntes karanténomat aznap egy túrázással megszakítva, a Pilisből hazafelé kanyarodtam arra. Az ENIHORN Showroom próbafülkéjéban a bakancsot egy tűsarkúra, a pulcsit pedig egy különleges ALMA VETLÉNYI felsőre cserélve kettő perc alatt party szettbe vágtam magam.
 
  


Legyen ez a bejegyzés inspiráció a holnapi #öltözzkiotthon kihívásunkhoz is!


Amennyiben tetszenek Alma ruhái és/vagy Eni táskái és öltözékei, keressétek őket az elérhetőségeiken!
_____
Képek: Magyar Sára
 
További képek az eseményről:
 
 
 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek