Bezárás

Keresés

Bezárás

ENIHORN SHOWROOM1065 Budapest
Izabella utca 45.

Az Izabella utcában, pár perc sétára az Andrássy úttól működik egy showroom, ahol mindig nyár van. Az E N I H O R N márka főhadiszállása csupa szín, napfény, melegség és szeretet.

A kirakatban egy különleges kompánia hívogat befelé: a tervező, Horn Enikő bábos barátnője készítette azokat a japán stílusú figurákat, melyek mindig a márka aktuális, reprezentatív darabjait viselik.
 
Odabent ellenállhatatlan táska orgia és minden alkalomra választható öltözék kínálat várja a betérőket.
 
 
Az óriási próbafülkében igazi szalonvendégnek érezhetjük magunkat, és még az is tökéletes szelfit fog magáról készíteni, aki már rég elmúlt 20.
 
 
Gyakran maga a tervező, Horn Enikő nyit ajtót az érkező vendégeknek, mivel az üzlet fölötti galérián néha éjjel-nappal is dolgoznak. Így a méretre való igazítás is könnyen megoldható.
 
 
A női ruhák nemcsak a szezonális igényeket elégítik ki. Ha nyáron keresünk egy vastagabb öltözéket, blézert, dzsekit, esetleg kabátot, akkor is érdemes a showroomban körülnézni, ugyanúgy mint télen, ha éppen egy egzotikus utazásunkhoz keresünk könnyű, színes darabokat.
 
 
Az itt található táskák mindehhez tökéletesen illeszkedve a szivárvány minden árnyalatában, hihetetlen forma és méret variációkban érhetőek el. Nemcsak nőknek, hanem férfiaknak is készülnek: irodai, hivatalos, vagy éppen alkalmi, kisebb táskák, autós és utazós darabok, hátizsákok, gymbag-ek, pénztárcák. A rendkívül praktikus darabokat letisztult design, olasz igényesség és nagy gonddal választott, minőségi bőr jellemzik.
 
 
 
 
A márka saját termékei mellett rendszeres megtalálhatóak itt más magyar tervezők termékei is. Érdemes követni Esemény naptárunkat, ahol az ehhez kapcsolódó kollaborációkat és akciókat rendszeresen megjelenítjük.
 
Nyitvatartás:
Előzetes bejelentkezés alapján!
 
Telefon: +360 70 383 0384
enihorn.com

További képeink a showroomból:
 
 
 
Fotók: GottheephotoHírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések