Bezárás

Keresés

Bezárás

Látványorgiával felerősített pozitív üzenetek – Kerényi Virág már megint nagyot alkotott

Vanyovszki Mária

A hazai divathetek kétségtelenül legjobban várt show-ja évek óta Kerényi Virág látványorgiája.
 
A fiatal alkotó nemzetközi filmprojekteken edzett szeme a hétköznapok valóságán túllátva önálló világot teremt, melyben a figyelemfelkeltő és meghökkentő elemek sohasem csak önmagukért vannak.

Hanem értünk!

 
A mindennapok szürkeségébe úgy rongyol be Kerényi Virág briliánsokat idéző színkavalkádja, hogy öltözékeivel a rögvalóság hullámvasútjából átrángatja az embert egy másik valóságba.
 
A filmes jelmeztervei okán is dimenzió utazásokhoz szokott alkotó nem ismer lehetetlent. Szabászati bravúrjaihoz mindig kitalál valami új látványelemet, hatalmas fejdíszeket, 3D nyomtatással előállított cipőket, strasszos csizmákat és képzőművészeti igényességgel összerakott táskákat.
 
 
Most bemutatott kollekciójában miközben hű maradt saját sokszínűségéhez, visszahozta a korábbi öltözékeiben is előszeretettel alkalmazott dzsungel és állatmintákat, amit aztán ügyesen kevert a trendeket idéző neon színekkel, a kötött-horgolt darabokkal és a színes, lakkos bőrökkel.
 
 
Az idei látványorgiában Virág újraértelmezte a fejdíszek lehetőségeit, és lelket melengető pozitív üzenetekkel töltötte meg.
 

Stop-Hate, More-Love, Spread-Light, Learn, See, Follow Your Heart, Laugh, Feel, Dream, Think, Be Positive, Meditate, Save the World, Take-Care, Listen!

 
 
Kerényi Virág show-it a nézőknél csak a sminkesek várhatják jobban. Idén ugyan a maszk jellegű fejdíszek kevesebb teret hagytak a tobzódásra, azért éltek a fennmaradt lehetőséggel, hogy a mondanivalóhoz hozzáadva, törzsi motívumokat idézve járuljon a smink a varázslathoz.
 
 
A fiúk sem maradhattak ki a színorgiából.
 
 

Bár ma még kevesen indulnának el a 4-6-oson egy ilyen szettben, vallom, jobb lenne az a világ, ahol mindannyian ennyire színesen öltözünk...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
________
Fotókredit: HFDA / The Sparkle Content 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek