Bezárás

Keresés

Bezárás

Piros kiegészítők – Körkép a magyar tervezők kínálatából - 2. rész

Vanyovszki Mária

Teljesen pirosba öltözni erőt, energiát kíván az embertől. Egy esti, vagy alkalmi megjelenésre még talán könnyebben fel merjük vállalni, hogy majd minden szem ránk szegeződjön, a hétköznapokban viszont ritkán vágyunk erre. Sőt! Még a legnagyobb önbizalommal rendelkezőknek sem lehet mindig olyan reggelük, hogy az ébredés utáni öltözködésnél egyből be tudják vállalni ezt az élénk színt, akár egy egész napra.

A kiegészítőkkel viszont már sokkal bátrabban játszhatunk. Egy piros színű karkötő, sál, táska, vagy akár cipő révén a legszürkébb öltözéknek is teljesen új értelmet adhatunk.

Egy piros táska nemcsak a megjelenésünket emeli, de az egész napos rohangálásba is bevisz egy extra energiát, nem beszélve az elismerő pillantásokról.

A nyitóképen a játékos formáiról ismert Piszli egyik darabját láthatjuk, mely kép is jól példázza a felvezetőben írtakat. A táska és a kutya pórázának összhangja kivételes bájjal ruházza fel a rózsaszín szettet.
 
 

Az ENIHORN az egyik olyan magyar márka, akinek kínálatában biztosan mindig találunk vöröset, lehet szó öltözékről, karkötőről, sportos, elegáns, üzleti vagy éppen alkalmi táskáról. Egyedi kiegészítőiben sajátos, bohém báját ötvözi a klasszikus vonalvezetéssel. Az eredmény minden esetben egy látványos, ugyanakkor praktikus darab.
 
     

Nagy szerelmem a Laonitól ez az asszimetrikus négyszögletes táska. Pár évvel ezelőtt, aktív tárgyaló koromban fekete-pirosban vettem egy ilyet, melyet aztán egy bécsi konferencián mindenki meg akart tőlem szerezni. Ezt a teljesen pirosat most tettem fel a kívánságlistámra; nem létező udvarlómtól én ezt kérem Valetin napra.
 
     

 
Anna Amélie táskáit is nagyon szeretjük. Sajátos, képzőművészeti látásmódja letisztult elegáns vonalvezetéssel társul. Célja a nőiesség hangsúlyozása a színek és formák harmóniája révén. A 2017-es ROUGE Collection darabjaiban a vörös mélyebb árnyalataival játszik.
 
  
 

LÁBBELIK


Rékavágó állandó, ikonikus modelljei között két vörös párt is találunk: a platform és a klasszikus, pántos szandált. Letisztult fazonok, határozott ívű sarokvonalakkal, modern, egyedi kisugárzással. A kivételes alkalmakra tervezett darabokat én személy szerint nagyon tudom ajánlani bevállalósabb üzleti megjelenésekhez is. Előző (szakmai) életem legnagyobb ruhaélménye volt, amikor egy bírónővel az egész napos tárgyalásai után a folyosón újra találkoztam, és a fekete talár alatt megpillantottam a csini magassarkút, ami sejtetni engedte az “egyenruha” mögötti, saját, személyes stílusát.
 
      

A lapos cipőt kedvelők a Mandragora Design limitált darabjaiban szintén találnak pirosat: a klasszikus és a bokapántos balerina vonzza a tekintetet, és a magassarkú cipőkkel ellentétben ezekben nagy kényelemmel rohangálhatunk is egész nap.
 
  
 
_________
Nyitókép: Piszli, Udvardi Attila
További fotók: az adott tervezők saját weboldalairól.



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek