Bezárás

Keresés

Bezárás

Sportálmaink luxuskollekciója megérkezett – Anita Pasztor Monte-Carloban

Vanyovszki Mária

Az elmúlt két hónapban újraértékeltük, mit jelent a kint és a bent, a fent és lent, vagy hogy az együttlét pont akkora luxus, mint a különlét. A jelen pillanatának megélésben szőtt jövőbeli álmaink adtak kitartást és indíthatták el bennünk új sportok kipróbálásának vágyait is.
 
A divatélet újraindulásának első híreként ezeknek a gondolatoknak a jegyében hoztuk el az ANITA PASZTOR sportkollekcióját, melyet az Emilio Ricci Luxury márkával együttműködésben készített a tervező.
 
A Monte Carlo Fashion Week-en rendszeresen bemutató tervező az esemény idei, digitális platformján a fenntarthatósági versenyben vett részt ezekkel a darabokkal.
 
Az alkalmi és vörös-szőnyeges ruháival ismertté vált hazai brand az olasz luxusmárka fa-, bambusz- és tejrostokból készített különleges, környezetbarát textiljeit alkalmazta az elegánsan sportos viseletek kivitelezéséhez.
 
 
A szigorúan bevizsgált, OEKO-TEX és GOTS tanúsítványok által minősített anyagok viselete maximális biztonságot és kényelmet nyújt felnőttek és gyermekek számára egyaránt.
 
 
Formavilágában jól érvényesül a tervezőtől megszokott arisztokratikus vonalvezetés, melyet ezúttal a különböző sportágak kényelmi és praktikus megoldásaival társított.
 
 
A fekete-fehér lovaglóruhától a színes teniszöltözékeken át a farmerjellegű golf viseletig minden sportrajongó megtalálhatja az igényeinek megfelelő öltözéket.
 
 
További képek:
 
 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek