Bezárás

Keresés

Bezárás

Szép nők dögös ruhákban – Murmur 2019 tavasz-nyár

Vanyovszki Mária

Lehet, hogy a magyar nők a legszebbek a világon, viszont a románok a legdögösebbek.

A Budapest Central European Fashion Week kifutóján úgy találkozott e két életérzés, hogy a román tervező, Andreea Badala márkájának, a Murmurnak kis hazánk ifjú, feltörekvő modelljei vonultatták fel a legújabb kollekcióját.

A márka vintage fehérneműkből inspirálódó darabjai méltán tettek szert nagy hírnévre a világban. Andreea darabjait olyan ismert művészek, modellek és egyéb hírességek viselték már, mint Beyoncé, Madonna, Lady Gaga, Fergie, Kylie Jenner, Gigi Hadid vagy Paris Hilton.

A fiatal tervező a London College of Fashion képzésein tanult, majd nagy, nemzetközi márkáknál gyakornokoskodott, mielőtt 2011-ben saját brandjét elindította.

A Murmur darabjainak egyediségét a kézzel készített melltartó kosárformák adják. A tervező ebből a nőies sziluettből kiindulva fűzi, szalagozza, gombolja, kapcsolja, formálja az anyagot, a legapróbb részletekig játszva a lehetőségekkel.
 
 
A brand által képviselt nő trendek fölött áll; jelenléte a szándékolatlan csábítás magasiskolája.
 
 
A Murmur ruhák nemcsak különleges esti alkalmakra, de felejthetetlen nappali megjelenésekre is jó választásnak bizonyulnak.
 
 
A fehérnemű, neglizsé és nappali viselet közötti átmenetekkel játszva Andreea a fekete-fehér egyszínű darabok mellé lilát, vöröset, púdert, bézst és farmert hozott.
 
 
Az ultrafeminin kisugárzást áttetsző anyagokkal, harisnyatartóra hajazó díszmegoldásokkal, cipzárakkal, gombokkal és kapcsokkal tette még hangsúlyosabbá.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A 2011-ben indult brand termékei mára Európa legtöbb nagyvárosában megvásárolhatóak; bízunk benne, hogy hamarosan az asalon.shop kínálatában is elérhetővé tehetjük.
_______
A Budapest Central European Fashion Week kifutóján képeinket készítette: Peter Jordanoff



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek