Bezárás

Keresés

Bezárás

Színes táska világ az Eva's Room-ban - A Jurekka új kollekciója

Személyes élmények miatt a Hold utca már eddig is a kedvenc belvárosi utcáim közé tartozott. Mindig különös érzés, ha arra kell mennem, és ezentúl gyakrabban lehet okom rá, hisz itt található az Eva’s Room, az INQ, a Jurekka és a the Mama Kin közös showroomja.

Csütörtök este egy kellemes hangulatú megnyitó keretein belül megismerkedhettünk a három márka legújabb kollekciójával.

Ezúttal a JUREKKA színes világát mutatjuk be.

A vibráló színű, funkcionális táskáiról ismert Jurekka legújabb kollekciója, a Kolorama névet viseli, nem véletlenül. Az unalomig hordott fekete laptoptáskákat innentől kezdve el lehet felejteni.

Aki ismeri a márkát tudja, hogy a termékskála a technológia és a high fashion találkozásából született. A Jurekka színes világa ugyanis nem csupán divatos kellékeket jelent, hiszen minden darabja laptop, tablet vagy mobiltelefon tárolására alkalmas kiegészítő.

A Kolorama kollekciót korunk nőideálja ihlette, aki magával ragadó személyiségével, inspiráló megoldásaival és egyéni stílusával igazgatja saját és mások életét. A háromtagúra bővült tervezői csapat – Járadi Judit, Halmai Réka és Deák Anikó – szándéka az volt, hogy megreformálja a sablonos irodai öltözködésről alkotott képet és megmutassa, hogy egy karakteres kiegészítővel az egész megjelenésünket színesíthetjük – amely nem mellesleg még a munkaeszközünket is megfelelően védi.
 

A Jurekkától már megszokott kimagasló minőség mellett a Kolorámánál olyan technológiai újításokat is láthatunk, mint a különleges tapintású és felületkezelt fibercuir bőr alapanyagok és az egyedi, kizárólag a márka számára tervezett és gyártott köralakú fém gombok, amelyre a kollekció neve is utal (rama).
Termékek

A kollekció darabjai megvásárolhatók a hivatalos webshopban a www.jurekka.com oldalon és a Hold utca 15. szám alatt található showroomban. A táskák – egyeztetést követően – fotózásra is elvihetők.
 
Kontakt
Járadi Judit

 Vezető tervező
email: judit.jaradi@jurekka.com
tel.: +36 20 250 4878

Értékesítés
Eva’s Room 1054 Budapest Hold utca 15. I. em 15.
www.evasroom.com
 

A kollekció kampány képei:
 
Fotók: Trunkó Bálint
http://trunkobalint.com
Modell: Bertalan Barbi (Attractive)
Clothes: INQ Concept
 
Fotóink az estről:


 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek