Bezárás

Keresés

Bezárás

Te már tudod, mit szeretnél? – Rendhagyó ajándék ajánló az asalon-ról

Pontosan emlékszem arra hideg, november végi délutánra, ahogy az úton átkelve anyukám a kezemet fogta és közben arról kérdezett, mit szeretnék, mit hozzon a Mikulás.

Egy héttel később elmondhatatlanul boldog voltam, és fogalmam sem volt, honnan tudhatta ennyire pontosan a titokzatos, piros ruhás, szakállas öregember, hogy mikre vágytam.
 
A napokban a barátnőimet kértem meg, nézzenek szét az asalon-on, és mondják el, ki mit szeretne. 
 
Az inspirációt Adrienne adta, aki legutóbbi beszélgetésünkkor így fakadt ki: „Ha lenne egy pasim, most ENIHORN táskát kérnék tőle.”
 
Adrival többször jártunk már az ENIHORN stúdiójában, amúgy is imádja a táskákat, de az Eni darabjaiért különösen odavan. A márka legutóbbi nyereményjátékán is részt vett, hátha a piros minimini büszke gazdája lehet.
 
 
Anna: A Süel fluffy sapkájával már régóta szemezek. Ha más nem, előbb-utóbb magam lepem meg vele.
 
 
 
Orsi: A Zagabo legújabb Nordveev kollekciójában van egy kisruha, amit nagyon szívesen viselnék karácsonykor.
 
 
 
Dia: A Zemse ékszereit csak nemrég fedeztem fel az oldaladon. Nagyon tetszik a formavilága, tökéletes kiegészítői annak a üzleties, felnőtt nő stílusnak, ahogy újabban öltözködöm.
 
 

Te tudod már, hogy mit szeretnél? Adni és kapni? Nézz körül az asalon.hu és asalon.shop oldalán, inspirálódj a magyar tervezők termékeiből, keresd őket online és a boltokban!
 
Vásárolj ritkábban, gyűjts az értékekre, válassz helyi terméket!
 
A termékek fotóira kattintva az adott márka webshopjában a terméket azonnal meg is vásárolhatjátok, vagy  tovább böngésszettek.
______
Nyitókép: Láng Péter
Termékfotók: a márkák saját oldalairól 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek