Bezárás

Keresés

Bezárás

ZagaboA ZAGABO prémium streetfashion márkát Szabó Gabi tervező alapította 2009-ben.
 
A hamisítatlan ZAGABO stílus önálló utat mutat a divat világában, és azoknak a nőknek és férfiaknak szól, akik a sikkes párizsi és lezserebb New York-i vonal ötvözésével szeretnék kifejezni saját személyiségüket.

A ZAGABO új kategóriát alkotott designer esőkabátjaival, amelyek egyszerre stílusosak és funkcionálisak. Hagyományaihoz hűen a ZAGABO valamennyi szezonális kollekciójához új esőkabát-verziót tervez, így mára számtalan szabású és hosszúságú ZAGABO esőkabát közül választhat a vásárló, amelyek szinte végtelen színkombinációkban készülnek. A ZAGABO designer esőkabátok a vásárlók és a fashion bloggerek jóvoltából, már az egész világot bejárták, mindenütt stílusos megjelenést biztosítva viselőjüknek zordabb időjárás  mellett is.
 
A designer öveket felvonultató STRAPPS termékvonal megtervezését az a cél vezérelte, hogy viselőjüknek egy olyan egyszerűen és sokoldalúan használható kiegészítőt biztosítson a márka, amelyekkel feldobhatják a mindennapok szettjeit. A mozaikos STRAPPS designer övek színt és lendületes designt visznek az egyszínű öltözékekbe, hogy mindenki kedvére állíthasson össze újabb és újabb outfiteket. A STRAPPS designer övek számtalan mintával kaphatóak, amelyek különböző textilekből és bizonyos esetekben valódi bőrbetétekből készülnek. A STRAPPS öv csípő és derékváltozatban is elérhető, az utóbbi két fajta szélességgel is.

Webshop: zagabo.com
_______
Termékek: asalon.shop/zagabo
 
 
 
Nézd meg a márka termékeit személyesen itt:
YLKA Design Showroom
1081 Budapest Csokonai u. 10  II. em.
T: +36.70.5100308

Nyitva tartás:
hétfőtől – péntekig: 14-19
 
További elérhetőségek:
Szabó Gabi – designer – info@zagabo.com – T: +36.70.5100308
Géczy Balázs – sajtó, marketing – marketing@zagabo.com
 
 

Partner bolt:
ColourMyStyle Store
1024 Budapest, Keleti Károly utca 15/a.
T:  06 30 597 9988
Nyitva tartás:
keddtől – péntekig: 12-19
szombaton: 10-14
vasárnap-hétfő: zárva
Termékek: női, gyerek zagabo esőkabátok

 
Esőkabátok:
 
 
A Nordveev kollekció képei:
 
Címkék: ZagaboTovábbi tervezők