Bezárás

Keresés

Bezárás

zagabo‎ - Életutak találkozása egy Vogue fotóban

Egy táncművész, egy különleges modellügynökség vezetője, egy fotós, egy stylist, egy sminkes és egy divattervező. Hat nő találkozott össze egy fotóban, amely megörökítette az örök nőt, és amelyet az olasz Vogue képszerkesztőiből álló kuratórium azzal tüntetett ki, hogy megjelentette a neves divatmagazin képtárában.

Hogyan jutottak el külön életútjaikon a résztvevők, ehhez a közös pillanathoz, és mi áll egy ilyen siker mögött? Erről mesél Uhrik Teodóra, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar táncművész, balettpedagógus, egyetemi tanár, a Pécsi Balett ügyvezető igazgatója, Ilkaházi Júlia a Silver Chic Modellügynökség alapítója, Rácz Edit a női testet különleges művészi látásmóddal láttató fotós, Csókási Lilla aki a nemzetközi marketingkarrierjét hátrahagyva, az álmait követve stylistként ér el újabb és újabb sikereket, Barna Nóra sminkes, akinek a munkájára már a Dolce & Gabbana is felfigyelt, valamint Szabó Gabi az idén 10. évfordulóját ünneplő zagabo designer márka alapítója és tervezője.
 
A képet talán már te is láttad, most gyere az Ylka Design Stúdióba és ismerkedj meg a mögötte húzódó élettörténetekkel, és hallgasd meg, mi minden kell ahhoz, hogy magyar divatszakembereket nemzetközi szinten is díjazzanak.
 
Időpont:
2019. december 17.
16.00 óra
 
YLKA Design Studio
1081 Budapest Csokonai u. 10  II. em.

A beszélgetést vezeti: Szabó Gabi "Mici" újságíró és műsorvezető.

Az esemény ingyenes, de a férőhelyek korlátozottak és a nagy érdeklődésre való tekintettel a részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrációhoz, kérjük add meg emailcímed a zagabo honlap üzenetküldő oldalán és írd meg, hogy a Vogue eseményre szeretnél jelentkezni. Az üzenetküldő oldal megnyitásához kattints ide: https://zagabo.com/hu/kapcsolat/
 Hasonló események