Bezárás

Keresés

Bezárás

Ahol az egyéni utak összeérnek - Kurta Niké és az új zagabo kollekció találkozása

Egy sort vásárlásával indult, majd közös kampányfotózás lett Kurta Niké és Szabó Gabi első találkozásából. Niké és Gabi hasonló elvek mentén építik szakmai útjukat, és ez a képek megalkotásában is szerepet kapott. Színészet és design találkozik az AZITIZ kollekció fotóin.

Niké és Gabi megismerkedésének és a közös kollekciófotózásnak az Ylka Design Stúdió adott helyet, amely hat magyar designer márkának, köztük a zagabonak az alkotóhelye.

Niké tavaly járt először az Ylkában, mert kinézett magának egy sortot a tavaszi zagabo kollekcióból. Nagyon jót beszélgettünk, és kiderült, hogy hasonló szemlélettel alkotunk.” - idézte fel Gabi az első találkozót. „Mindketten a magunk útját járjuk, és a saját elképzelésünket akarjuk megvalósítani. Mindketten közönségnek dolgozunk, de a saját mércénknek akarunk megfelelni.
 

Adott volt tehát, hogy Niké stílusához jól passzol a zagabo, adott volt a hasonló szemlélet, így egyértelmű volt, hogy kit kér fel először a márka a tavaszi kollekció arcaként. Ahogy egyértelmű volt a kampány iránya is: mindent a maga valójában kell bemutatni. Erre utal az AZITIZ kollekciónév is, és ezért lett a fotózás helyszíne az Ylka, az első találkozás helyszíne. A stáb minden részletben kerülte a mesterséges hatásokat, így a smink és a haj kialakításánál is a természetesség volt a fő szempont.
 

A végeredményben pedig ott a romantika, a zabolátlan egyediség és a játék. Pont olyan, mint Niké és amilyenek a Gabi tervezte zagabo darabok.
 

"Gabi ruháiban az a trükk, hogy nem egy lány leszek csinos ruhában, hanem egy csinos lány ruhában. Ráadásul nincs az a dilemma sem, hogy lazán, vagy dögösen öltözzek ma fel. Minden ruhája frappánsan egyszerű, mégis mindegyikben van valami csíny. Ez a csíny, Gabi." - foglalta össze Niké a közös munka során szerzett élményeit.
 

Az új AZITIZ női sorozat mellett a zagabo IPSILON vonalban a férfiaknak is új tavasz/nyári kollekciót hozott a márka. A férfi és női kollekciók elérhetőek a www.zagabo.com oldalán is.

zagabo AZITIZ lookbook és kampány:
 
Női kollekció:
 
Férfi kollekció:
 

Fotó: Kovács Tamás Sándor
Smink: Kökény Juci @onoono
Haj: Matócsi Tibor
Styling: Skrionya Sára
Lookbook modellek: Sára @Face, Tamás @Free Faces
 Hasonló bejegyzések