Bezárás

Keresés

Bezárás

Wink x BenceCsalar - “My Clique” cipő kollekció

Október 21-én Csalár Bence divatújságíró és blogger legújabb kollaborációjának lehet szemtanúja a nagyközönség egy igazán különleges helyszínen. A Wink márkával közös erővel megalkotott limitált #MyClique névre keresztelt cipő kollekció egy nemzetközi mintára épülő prezentáción mutatkozik be.

"Az ​ Év Divatbloggere" ​(Fashion Awards Hungary - 2016) egy újabb oldalát mutatja meg olyan kontextusban, ahol ezúttal a letisztult vonalak és formák uralkodnak.
 
„A ‘MyClique’ kollekció egy általam elképzelt szubkultúrát kelt életre. Debreczeni Zita fotóin egy olyan csoport elevenedik meg, melynek egyik legfőbb összetartó ereje a stílus, leghangsúlyosabb tényezője pedig maga a lábbeli. A cipők megalkotásakor az emberi lény egyik legfőbb tulajdonságára kívántam reflektálni, a valahova tartozás élményét szerettem volna a Wink csapatával közösen megalkotni, újraértelmezni. Szerintem sikerült.” - mesélte Csalár Bence az első cipő kollekciójáról

2015-ben kezdetét vette egy átfogó változás a már több mint 25 éves Wink történetében. Átalakult és bővült a hazai értékesítés, valamint kilátásban van a nagyobb léptékű külföldi terjeszkedés is. Ehhez a megújuláshoz köthető a “Wink X” nevezetű projekt, melynek középpontjában az inspiráció, kreativitás és innováció áll. A kezdeményezés egyik izgalmas állomása pedig a Wink x BenceCsalar gyűjtemény.

A prezentáció helyszíne és időpontja: Október 21. (Péntek) - 19:00 / Andrássy út 66.
 
További inform​ációk a Facebook eseményben: https://www.facebook.com/events/1805985619688223/
 
A kampányfotókat Debreczeni Zita készített​e:
 
 
 Hasonló hírek