Bezárás

Keresés

Bezárás

« Vissza

Traktorról a Vogue világába – asalon.hu csapatfotózás

Vanyovszki Mária

Varázslatos dolog az, hogy az ember csak úgy szívből elkezd egyedül építeni valamit, és aztán a semmiből valahogy fokozatosan fantasztikus alkotótársak csatlakoznak hozzá... Ezúttal a kamera másik oldalán megmutatkozva, együtt pózoltunk az asalon.hu legújabb kampányanyagában.
 
12-13 éves lehettem, amikor apám megtanított traktort vezetni. Autót 14-15 évesen vezettem először, jogosítványom 20 éves korom óta van. Így talán érthető, hogy 22 évesen meg már pilóta akartam lenni, amiből akkor egy baleset miatt nem lett semmi. A járművek iránti rajongásom viszont azóta is tart, ami rendszeresen visszaköszön az asalon.hu divatanyagaiban is.

Tavaly szeptemberben, szezonindító fotóanyagunkban egy Corvette körül pózolva magam álltam modellt. Akkor az volt a cél, hogy az asalon.hu követői megismerjék azt a személyt, aki a divatportált megálmodta és a mai napig szerkeszti.

Idei kampányunkban minél több embert akartam megmutatni, akikkel rendszeresen együtt dolgozunk. Ekkora csapathoz traktorszerű, nagy járművet kerestem, amit végül a monstershow.hu kínálatában találtam meg. A Gyálon működő pálya üzemeltetőinek ezúton is köszönjük, hogy naplementéig kitartottak velünk és mindenben támogatták munkánkat.
 
A stylinghoz magyar tervezők ruháiból válogattunk egyúttal példát mutatva arra is, hogy nem csak modellek viselhetik ezeket a darabokat.

A werkvideót a bejegyzés végén, a képek után találjátok.
 
 
A csapat
Vanyovszki Mária - alapító, főszerkesztő
Nerpel Nikoletta - fotók
Klausz Annavirág - styling, fordítások
Gercosz Henriett - smink
Nagy Gábor - videók
Jordanoff Péter - fotók
Fekete Edward - fotók
Scelsa Orazio - Milánó
 


Ruhák: Kerényi Virág, Kiss Márk, Maison Marquise, Nubu
Bukósisak: moto.hu
Helyszín - monstershow.hu pálya, Gyál
Mária és Annavirág sminkje: Murvai Makeup & Lashes with Szilágyi Alexandra
Fotós: Páczai Tamás
Zene: Iulian Badea - MAZE (Original mix)
 
Werkvideó:
 
 
__________
Ha szeretnél a munkatársaiddal hasonló kreatív fotó- és videóanyagot, bízd ránk a szervezést.
Kitaláljuk a legjobb koncepciót, leszervezzük a helyszínt, a sminket, az öltözéket és természetesen a profi fotókat és videót is.
info@asalon.hu

 Hasonló bejegyzések