Bezárás

Keresés

Bezárás

Lesz itt még sok meglepetés, öröm, siker, boldogság - Tartsatok velünk!

Az asalon.hu működésének ünneplésére idén is készülünk valami különlegessel, de addig is, az elkövetkező hetekben egy-egy interjúban mutatjuk be azokat az embereket, akik az elmúlt több mint két év alatt az oldal tartalmának készítésében részt vettek.

Mert az asalon.hu nem blog, hanem divatportál.

 
Több hónapos, sőt, több éves előkészítés után 2016-ban indult el azzal a céllal, hogy a magyar divattervezőket és márkákat összefogja, független információs felületként és hírportálként folyamatosan tudósítson az aktualitásokról.

Mindezt egy olyan tapasztalat és célkitűzés hívta életre, melynek lényege a tudatos vásárlás.

Hogy egy ilyen összefogással, ami az asalon.hu, és az ide készülő, a hazai márkákra fókuszáló, igényes tartalommal ráirányítsuk a figyelmet a plázákban található fast fashion termékek kínálata helyetti értékes és sokszínű alternatívára.
 
 

Hogy a környezetszennyező divatipar tömegtermeléssel gyártott, olcsó áruinak halmozása helyett vásároljunk ritkábban, és akkor vegyünk értéket helyi tervezőktől.


A divatportál gerince a tervezők és márkák magyar és angol nyelvű adatbázisa, melyet folyamatosan bővítünk. Itt olyan alapinformációk találhatóak, hogy ki hol tanult, mit és milyen stílusban alkot, hol érhető el stb.

Mára ez az adatbázis a szakma első számú kiindulópontja: stylistok, fotósok, újságíró, divattervező és divatmenedzser kollégák, egyetemi hallgatók keresik fel rendszeresen.
 
 
A 2016-os indulás óta rengeteg eseményen jártunk és nagyon sok beszámolót készítettünk. 2016 végén még volt kapacitásunk megszámolni, hogy hány ezer fotó és beszámoló készült. Ma már a számok helyett sokkal többet mondanak azok a visszajelzések, amikor egy divattervezőt azért hívnak meg Londonba, mert nálunk olvastak róla, vagy egy másikat itt talált meg egy új vásárlói kör, egy együttműködő partner vagy éppen egy befektető.

Az oldal eddig egyfajta önzetlen, alkotói bázisként funkcionálva, rengeteg idő, pénz és kreatív energia befektetésével készült. Egyedülálló fórum, mely folyamatosan tájékoztatást nyújt az aktuális hírekről, eseményekről és trendekről.
 
 

Erre a tartalmi értékre és atombiztos alapra épülve készül az

asalon.shop,

mely a portállal szoros együttműködésben és üzleti alapokon hatékony értékesítési közvetítő felülete lesz a nálunk szereplő márkák és tervezők termékeinek.


Folytatás hamarosan az interjúkkal. Kövessétek!
______
Képek: Kondoros Éva Katalin és Horváth Adrienne

Az asalon.shop felületén való megjelenésre a jelentkezéseket az alábbi címre várjuk:
info@asalon.hu
 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek