Bezárás

Keresés

Bezárás

« Vissza

Randiszettek a karanténból – #öltözzkiotthon 2. rész

Vanyovszki Mária

Semmihez sem hasonlítható, intim pillanat az, amikor a 92 éves nagymamád először fürdeted, és egyszer csak meglátod benne a tökéletes alakú, fiatal nőt, aki után bomlottak a férfiak... 


Ez a bejegyzés ebből az élményből, de rólatok szól! Ahogy a legnagyobb nehézségek közepette is részt vesztek velünk ebben a távolsági, mégis nagyon összetartó és nőies #öltözzkiotthon játékban.

 
Ígérem, hogy amikor vége lesz ennek a rémálomnak, és újra flangálhatunk az utcán, akkor is lesz olyan outfit kihívás, amivel ehhez hasonlóan inspirálhatjuk, inspirálhatjátok egymást.

A múlt heti, randi témára készült képekből ezúttal olyan válogatást készítettem, amiben a ti szavaitokat idézem.

Kivételt képez Dr. Megyaszai Márta reumatológus, sportorvos, akivel szombat este orvosi konzultáció miatt videótelefonáltunk. A komoly dolgok átbeszélése után derült csak ki, hogy #öltözzkiotthon kihívásunknak ő is követője. Rábeszélésemre nemcsak a heti randiszettjét, de a múlt heti gála öltözékét is megosztotta velünk. A kék overál ViktoriaVarga, a ruha pedig egy grúz tervező munkája.
 
  
  
Márta stílusában bravúrosan ötvözi a francia sikket az olasz Vogue editorialok vagányságával. A fotókat férje, Péter készítette.

Pogoszov Natalia már a múlt heti kihívásunkban is kreatívan részt vett, randi szettjétől is el vagyunk ájulva „Imádok koktélozni, úgyhogy nem volt nehéz beleképzelni magam a szituációba.... Első ránézésre sokaknak túlzásnak tűnhet a csillogó, kisnacis ruhám, de mivel koktélozásról volt szó, az nálam azt feltételezi, hogy ez nem első randi... Első randin sosem viszem túlzásba a ruha választást, és első randin tuti nem megyek iszogatni sem! Így ebből következik, hogy erre a randira már kiöltözhetek."
 
 
Rák Doninika szintén hűséges résztvevője a kihívásunknak, és ezúttal is influencerhez méltóan, komolyan vette a feladatot. „Nagyon szeretem a piros ruhákat, különösen azokat amikben van egy kis “csavar”. Ezt a ruhát egy turkálóban vettem, az előző turi lookbook videóban is láthattátok. Egy storyt is megálmodtam hozzá, lapozz ha kiváncsi vagy rá!” 
 
  
 
Örülünk, hogy Kornacker-Kabo Blerta, a magyar táskamárka, a Valbona menedzsere is élvezte a kihívást:  „Köszönöm Vanyovszki Mária, az A Salon ‘Öltözz ki otthon’ kihívását, egy kicsit kizökkentett a mostani helyzetből A heti kihívás: “randi egy koktélbárban” - remélem ebben a ruhában ismét belém szeret a férjem, amikor meglát a bárban. Kezdődjék hát a randi....persze csak képzeletbeli randi, mert most én is itthon maradok.”
 
 
Amikor a Süel kreatív vezetője, Csillag Zsuzsi fotósorozatát először megláttam, biztos voltam benne, hogy csalt és egy sztárfotóssal dolgozott együtt. A csalást illetően tévedtem, a sztárral viszont beletrafáltam, mivel a képeket és mindent ő maga készített. Felszerelése minden otthonban fellelhető: „nappali, sámli, mobil”.
 
   
 
A válogatást ezúttal az asalon fotósának, Nerpel Nikolettának a maximalista képével zárjuk, aki így mesélt az élményről: „16 évesen randiztam utoljára, ami 13 éve volt, azóta vagyunk együtt a férjemmel. Akkoriban rocker cuccokban jártam és fekete hajam volt. A szettemmel ezt a korszakot szerettem volna felidézni, nemcsak ruhában, de sminkben is igyekeztem a megszokottnál erősebbet készíteni. A képet a férjem készítette ma délután, akit sajna nem sikerült rávennem a kihívásra. De a fotót hősiesen elkészítette.”
 
 
Köszönjük mindenkinek, aki részt vett az asalon.hu #öltözzkiotthon legutóbbi kihívásán! Hamarosan jövünk a következő témával. Tartsatok velünk akkor is!
______
A nyitókép 2014. májusában készült, Szentjobbon, nagymamám saját kertjében.
 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések