Bezárás

Keresés

Bezárás

KonsanszkyKonsánszky Dóra a hazai divatszakma meghatározó egyénisége. Talán az első név volt, amit azonnal megjegyeztem, amikor több mint tíz évvel ezelőtt Magyarországra költöztem, és azóta is, ha bármi divat inspirációra van szükségem, az amerikai Vogue mellett az ő munkáit nézem meg először.

Dóra a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen diplomázott, majd Párizsban a Les Écoles Chambre Syndicale de la Couture Parisienne-n szerezte meg másoddiplomáját. Külföldön szerzett tapasztalatai lehetővé teszik az angol és a francia szabászat egyesítését. Dóra előszeretettel keveri a férfias, sportos vonalakat a női sziluettel. Kifinomult szabásvonalak használata mellett különleges részletekkel és innovatív megoldásokkal dolgozik.

A Konsanszky márkát 2006-ban indította el. Öltözékei erőt és magabiztosságot sugároznak, így jellemzően azok a sikeres és dinamikus személyiségek viselik szívesen, akiknek határozott ízlése, kialakult stílusa a visszafogottság és a diszkréció iránti igénnyel párosul. Luxusminőségű anyagok és a legmagasabb szintű szabászati tudás foglalja keretbe a francia couture költőiségére és a design strukturalizmusára egyaránt érzékeny tervezői világot.

Ha valaki, ő mindig egy lépéssel a divatvilág előtt jár...
 
Web: https://konsanszky.com
 
A 2017. tavaszi-nyári kollekció a Merzedes-Benz Fashion Week-en:
 
Lookbook:
 
 
 
 
 
 
 
Címkék: KonsanszkyTovábbi tervezők